Skip to main content
  • Dennis Ferrer
  • 3.06.2011.

Započinje najbolja HR party sezona

Jučerašnjim službenim otvaranjem AMC konferencije u Umagu započela je urnebesna sezona partijanja koja HR party scenu dovodi u sam vrh najtraženijih klupskih destinacija svijeta. Danas je Istra centar Europe jer se u maloj razdaljini odvijaju vrhunski spektakli. U Umagu su sinoć nastupili The Shapeshiftersi na VIP partyu a večeras samostalno nastupa DJ Tiesto. U Rovinju na Spring Breaku je zakazan nastup Davida Guette koji pak svira na eventu koji nije otvoren za posjetitelje.

Piše: 

Naslovna foto

Dennis Ferrer


Na Zrću se ovih dana održava Supernova festival a domaćin je Aquarius klub. Ekipa talijanskih promotora u Hrvatsku dovodi Ellen Alien i Timo Maasa. Sutra u Umagu nastupa Erick Morillo a već idućeg tjedna počinje sezona kluba Aquarius na Visu i Deepa u Makarskoj. U Poreču 12. lipnja gostuje Martin Solveig na još jednom događaju zatvorenog tipa Spring Jam, a lokacija održavanja je Lanterna Beach.
{youtube}ZUnzfq-JmbY{/youtube}

Sredinom mjeseca sezonu otvara Papaya sa rezident DJ-ima a u Opatiji je zakazan dvodnevni festival u luci s besplatnim upadom. Petar Dundov započinje vruće ljeto u vodičkom Opiumu a Niki Belucci u trogirskom Monacu. Kanegra Beach Festival u Umag 24. i 25. lipnja dovodi prvake techno zvuka iz regije, Umeka, Nastića, Miličevića i Dundova a primoštenska Aurora ljetno partijanje otvara rođendanskim partijem povodom 20 godina postojanja. U goste im stiže preko 20 renomiranih domaćih imena, spoj onih koji su dugo godina kreirali scenu kluba i nove generacije glazbenika elektronskog zvuka.

Slijedi Get Exited festival u Papayi uz Funkermana, Fritz Kalkbrennera, Chris Lakea, Dennis Ferrera i Joris Voorna. Ovo je samo dio ljetne priče a kompletnu donosimo idući tjedan kada ćemo posebno napisati ljetne vodiče po gradovima jer smo i sami svjesni da je ove godine obala prepuna zanimljivih gostovanja a Klubska Scena godinama želi svima koji je prate skratiti muke i pojednostaviti ljetno planiranje.
{youtube}2EaE0_gQLw0{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2