Skip to main content
  • 12.12.2023.

Započnite 2024. uz A New Dawn i house ritmove Tobija Neumanna, Yoshitace i Elene Mikac

We Love Sound još jedne jednom priprema plesni ulazak u Novu godinu s A New Dawn partyjem koji ove godine poprima house note. Podsjetimo, prošlogodišnje izdanje je nedavno nagrađeno s nagradom Ambasador.

Piše: 

Njemačka DJ legenda Tobi Neumann, japanska DJ zvijezda Yoshitaca i nedavno nagrađena Elena Mikac u zagrebačkom Petom Kupeu, preuzimaju pult od od 1 do 8 sati ujutro prvog dan 2024., kako bi Novu godinu započeli uz nezaboravan house doživljaj.

Tobi Neumann u glazbenom je svijetu više od 25 godina. Leg endarni je producent i vlasnik Apollo Studia Berlin, kolekcionar sintesajzera i mentor na tečajevima Touching Sound production te strastveni DJ i kolekcionar glazbe. Producirao je brojne bendove i solo izvođače, izdavao za izdavače kao što su Cocoon, Playh ouse, Virgin, a proslavio se i kao uspješan remikser. Tobi se preselio u Berlin i počeo putovati svijetom kao DJ. Svirao je na bezbrojnim rejvovima, festivalima i klubovima te imao rezidencije u klubovima kao što su Robert Johnson, Watergate & Weekend Club, Fabric u Londonu i drugima.

Yoshitaca glazbu pušta više od dva desetljeća. Podrijetlom iz Japana, a danas živi u Berlinu producirajući i radeći ono što najviše voli, a to je biti DJ. Njegova priča započela je u tinejdžerskim godinama, pod utjecajem j apanske ulične kulture i prirodno je težila pronalaženju rijetkih ploča i zvukova. Nesputan nikakvim žanrom, neustrašiv je u potrazi za idealnim, dugim miksom koji uvijek ostavlja veselje na plesnom podiju. Nakon što se preselio u Berlin, počeo je ići na t urneje i svirati diljem svijeta na raznim kultnim mjestima. Od sviranja u tajnim after partyjima na hrvatskoj obali do sviranja u velikim skladištima, njegov stil sviranja i odabir pjesama uvijek natjeraju publiku da zaigra i pleše dok sati ne prođu u sekundi.

Elena Mikac je DJ-ica nove generacije čiji raznoliki repertoar seže od house i d isco do minimal, deep i techno zvuka te brojnih podžanrova. Osim što je na Ambasadoru nagrađena sa nagradom NXT za najperspektivnijeg izvođača u Hrvatskoj, nastupila je na završnom partyju Ultra Europe Resistance. Svoje je umijeće pokazala i na gotovo svim većim hrvatskim house i techno brendovima, a dio je Dobar House kolektiva.

Kapacitet kluba je ograničen kao i broj ulaznica, a trenutno su u prodaji early bird na stranici organizatora.

sonus 2
sonus 1
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin