Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Zarazni techno hit -Vodi me na ples- je dobio tri nova remixa

Na ljeto 2020. producenti Drzneday i Rectoor te vokalistica Ninna M su složili traku Vodi Me Na Ples koja je u kratko vrijeme osvojila ne samo regiju već se mogla čuti i diljem svijeta

Piše: 

 

Objavu originalnog mixa, popratile su odmah dvije obrade – mladog i nadolazećeg Djapa te iskusnog veterana Miloša Vujovića.


Foto: Agnieszka Rogalska

Vodi Me Na Ples” u originalu i prvim obradama broji više stotina tisuća streamova na glazbenim platformama i apsolutno je najveći hit Minimalism Recordsa.

Iako je prošlo gotovo tri godine od objave originalnog mixa, “Vodi Me Na Ples” se itekako i dalje vrti na partyjima, a svoj potpis traci su ostavili Acor, Forest People i Rectoor & Doel Lima koji su producirali nove obrade.

Svaka obrada donosi novi jedinstveni pogled na original dodavajući svoj stil i zvuk kreirajući nove uzbudljive kombinacije. Acor je kroz obradu naglasio groovy bas linije, Forest People je traku ubacio u mračnu atmosferu, a Rectoor & Doel Lima su pojačali energičnost trake.

Zasluge za vizualni identitet novih obrada idu digitalnom studiju “dart.”. Svi remixi su dostupni za preslušavanje na kanalima Minimalism Recordsa.

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom