Skip to main content
  • 20.04.2023.

Zarazni techno hit -Vodi me na ples- je dobio tri nova remixa

Na ljeto 2020. producenti Drzneday i Rectoor te vokalistica Ninna M su složili traku Vodi Me Na Ples koja je u kratko vrijeme osvojila ne samo regiju već se mogla čuti i diljem svijeta

Piše: 

 

Objavu originalnog mixa, popratile su odmah dvije obrade – mladog i nadolazećeg Djapa te iskusnog veterana Miloša Vujovića.


Foto: Agnieszka Rogalska

Vodi Me Na Ples” u originalu i prvim obradama broji više stotina tisuća streamova na glazbenim platformama i apsolutno je najveći hit Minimalism Recordsa.

Iako je prošlo gotovo tri godine od objave originalnog mixa, “Vodi Me Na Ples” se itekako i dalje vrti na partyjima, a svoj potpis traci su ostavili Acor, Forest People i Rectoor & Doel Lima koji su producirali nove obrade.

Svaka obrada donosi novi jedinstveni pogled na original dodavajući svoj stil i zvuk kreirajući nove uzbudljive kombinacije. Acor je kroz obradu naglasio groovy bas linije, Forest People je traku ubacio u mračnu atmosferu, a Rectoor & Doel Lima su pojačali energičnost trake.

Zasluge za vizualni identitet novih obrada idu digitalnom studiju “dart.”. Svi remixi su dostupni za preslušavanje na kanalima Minimalism Recordsa.

sonus 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju