Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Zaštitari sa Zrća pretukli partijanere Hideout festivala

Utorak, 09 Srpanj 2019

Britanski tabloidi raspisali su se o incidentu na Hideout festivalu na Zrću prenoseći snimke britanskog partijanera koji je na Twitteru objavio sukob redara i posjetitelja snimljen mobitelom.


Tijekom after partyja popularnog festivala elektroničke glazbe u Novalji na Pagu posjetitelji su, čini se, počeli bacati predmete prema izbacivačima koji su odmah i prilično brutalno odgovorili. Nekoliko njih izašlo je iz kluba s palicama i počelo tući one koji su se našli pred vratima, a neke su ganjali do obale, piše Daily Mail.Hideout festival je izrazito popularan među Britancima koji čine velik dio publike, no nije poznato jesu li britanski državljani upleteni u ovaj konkretan incident. Dva videa objavio je na Twitteru Britanac Jamie Robb koji je napisao da je ‘dobro vidjeti da se ljudi suprotstavljaju nasilju i batinama’. Scene je opisao kao ‘Treći svjetski rat’, a naveo je da su izbacivači jednu osobu odveli ‘iza scene’ i ondje se obračunali.
 

- Svi su se zauzeli za dečka kojeg su pretukli izbacivači dok su ga vukli iza scene gdje nitko ne može vidjeti što mu rade - napisao je.

Izvor: Jutarnji.hr