Skip to main content
  • 25.03.2013.

Zašto Fatboy Slim ne želi rezidenciju u Las Vegasu?

Posljednjih dana velika je buka oko svirki u Las Vegasu, a svoje viđenje dao je i Fatboy Slim.

Piše: 


Tiesto i Calvin Harris upravo su potvrdili rezidencije u klubu Sin City, dok drugi poput kluba Marqueea konstantno dovode Benny Benassia, Sander Van Doorna, Avicii-a, Kaskadea i druge, što je mnoge dovelo do toga da se upitaju, hoće li Kalifornija postati nova Ibiza. Fatboy Slim smatra da neće. Prije dvije godine bio je rezident Marquee kluba, ali nije dugo trajalo. Smučilo mu se kad je vidio gdje svira i za kakvu publiku. "Vegas definitivno nije bio za mene uz VIP stolove, boce šampanjca i djevojke sa umjetnim "sisama". To jednostavno nije moj film.", izjavio je za Roling Stone magazin.
{youtube}FaZ8milTPvU{/youtube}

Fatboy je lani nastupio na Olimpijadi, ove godine u zgradi britanskog parlamenta, te smatra da ima još mnogo izazova u karijeri.

Vegas mu nije sjeo, kao ni cijela atmosfera tamo. Pitamo se što je očekivao? Glazbenik koji potječe iz underground korijena, sudjelovao je i u mnogim komercijalnim projektima, te dijelio stage sa komercijalnim imenima. Ostaje za vidjeti kako će se američka scena razvijati. Trenutno su Kalifornija na zapadu i Florida na jugoistoku glavni kandidati da postanu "američka" Ibiza.

sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2