Skip to main content
  • 25.03.2013.

Uključite se i kreirajte svoj Exit Festival

Po prvi put EXIT festival poziva sve pojedince i organizacije da kreiraju festival po svojoj mjeri i pridruže se EXIT timu!

Piše: 

Naslovna foto

Exit


S tim ciljem pokrenut je natječaj pod nazivom „JA SAM EXIT“, na kojem će svatko od fanova festivala moći napraviti vlastitu pozornicu iz snova, predložiti ideje, unijeti novu dozu zabave, osmisliti umjetničke instalacije koje će krasiti tvrđavu, dizajnirati majice za EXIT ili biti dio reklamne kampanje festivala. Sudjelovanjem u natječaju i kreiranjem samo svog EXIT-a, svi ljubitelji festivala će dobiti priliku realizirati svoju viziju, osvojiti nagradu od 1000 EUR i postati dio EXIT tima.
 
Ovo je javni poziv svim kreativnim pojedincima i organizacijama da se uključe u realizaciju festivala, a glavni cilj je ostvarenje nezaboravnog iskustva koje ostaje u sjećanju cijelog života. Svi su pozvani izložiti prijedloge za unapređenje EXIT-a, kroz aktivno sudjelovanje u više područja natječaja koji je otvoren od 25. ožujka do 25. travnja ove godine.

Prijavljivanjem za kategoriju Moja scena na EXITu osigurajte priliku unaprijediti  postojeće festivalske pozornice, ali i kreirati vlastitu, sasvim novu pozornicu, kao i sve njezine prateće sadržaje. Budite umjetnik, oplemenite Petrovaradinsku tvrđavu i uljepšajte svaki njezin kutak svojom kreacijom, prijavite svoje ideje za Umjetnost na EXIT-u. Svi zainteresirani pojedinci i organizacije, profesionalci i amateri imaju mogućnost predložiti zabavne sadržaje svakog tipa kroz prijavu za dio natječaja pod nazivom Zabava na EXIT-u, ali i da idejama vezanim za unapređenje marketinškog pogleda, brandinga i identiteta festivala sudjeluju u EXIT ADvanturi.

Moj Dizajn na EXIT-u nudi mogućnost dizajniranja EXIT majica, ali i poziva sve zainteresirane da predlože svoje ideje i osmisle sasvim nove EXIT suvenire, zastave i sve ostale sitnice vezane za festival. Također, omogućeno je prijavljivanje za kategoriju Moja Ideja na EXIT-u, koja svima ostavlja potpunu slobodu iznijeti vlastite ideje koje tematski nisu obuhvaćene ostalim dijelovima natječaja.

Prijavljivanje je vrlo lako, samo posjeti web stranicu našeg festivala exitfest.org/jasamexit i prijavi se za kategoriju natječaja koja ti najviše odgovara.

Ovaj javni poziv ima za cilj poticanje kreativnog razmišljanja mladih, kao i njihovo proaktivno sudjelovanje u stvaranju ovogodišnje EXIT R:Evolucije. Amateri i profesionalci, pojedinci i organizacije, vizionari i realisti – svi imaju priliku postati dio velike EXIT obitelji koja ima za cilj da festival učini još boljim i zabavnijim mjestom, koje potiče kreativnost duha i oslobađa pozitivnu energiju. EXIT je više od glazbenog festivala, EXIT je jedno veliko iskustvo i nezaboravan doživljaj koji pripada svima nama. Uključi se i ponosno kaži: „Ja sam EXIT“!

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk