Skip to main content
  • 5.07.2024.

Završeno je hard techno ljetovanje. Provjerite kako je prošao prvi Verknipt u Hrvatskoj

Donosimo fotografije i videozapise s premijernog dolaska popularnog nizozemskog hard techno brenda u Hrvatsku.

Piše: 

Proteklih pet dana, na paškoj plaži Zrće se plesalo u hard techno ritmovima koje je režirao Verknipt. Nakon niza događaja po Nizozemskoj i ostalim krajevima Europe, došlo je vrijeme da glasoviti hard techno brend stigne i na sunčano Jadransko more.

Aquarius, Kalypso, Noa i Nomad su ugostili na tisuće partijanera koji su od nedjelje pa do četvrtka uživali u divljim ritmovima koje su su servirale neke od hard techno legendi i nadolazećih perspektivnih izvođača poput AnD-a, Basswella, Luciida, Neona Graveyarda, Oguza, T89, Xenije i drugih.

Osim noćnih partyja u klubovima, Verknipt je pripremio i niz boat te pool partyja po plaži Zrće.

Osim kroz fotografije, organizatori su tijekom pet dana i kroz videozapise podijelili neke od najboljih trenutaka s plesnih podija.

Verknipt do kraja godine još posjećuje Amsterdam, Augsburg, Berlin, Istanbul i Zaandam, a zatim još vrijedi vidjeti hoće li se Verknipt vratiti i sljedeće godine u Hrvatsku.

U nastavku provjerite koje su još trenutke s premijernog Verknipt događaja u Hrvatskoj fotoaparatima uhvatili @bradamedia, @pucksphotodiary i @rachelecclestone.

sven desk
sven mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.