Skip to main content
  • ibiza latroya
  • 12.02.2013.

Zbog prodaje poppersa u zatvor na 3 godine?

Vlasnik Viva bara u San Antoniu na Ibizi optužen je zbog prodaje poppersa koji je u većini europskih zemalja legalan i ovaj se tjedan suočava se s kaznom zatvora u trajanju od tri godine.

Naslovna foto

ibiza latroya

Nathan Seal, vlasnik Viva bara na Ibizi je inače Britanac i kako tvrdi većina njegovih gostiju su upravo Britanci, što vam možemo iz prve ruke potvrditi jer smo prošle godine prilikom posjeta Ibizi bili smješteni upravo u San Antoniu, gradiću za koji Španjolci kažu da je namjenjen baš Englezima.

Nathan se pak brani svojim neznanjem, jer tvrdi da nije bio upoznat da je poppers ili hlapivi esteri dušične kiseline ilegalni u Španjolskoj.
poppers

S obzirom da je poppers u većini europskih zemalja legalan, ova njegova tvrdnja je lako moguća, i on ne bježi od krivnje samo želi da mu se priznaju olakotne okolnosti prema kojima nije imao namjeru činiti išta ilegalno.

Čak i Hrvatskoj na pojednim stranicama on-line trgovinama ističu kako poppers ili liquid gold, TNT, rush, ram, thrust, kix, rock hard i kao ga već nazivaju nije ilegalan, dok se uredno nalazi na popisu droga Ureda za droge Vlade Republike Hrvatske među nitritima. Moguće ga je legalno kupiti i u seksi shopovima.

Nathan na Ibizi živi već 13 godina, no nije znao da je zabranjeno prodavati poppers pa će na sudu priznati krivnju i zahtjevati da mu se priznaju olakotne okolnosti na temelju njegovog nedostatka kriminalne namjere i neznanja. Ukoliko mu želite pomoći i smatrate da nije kriv njegovu priču možete pročitati i potpisati peticiju ovdje, koju će Nathan priložiti kao dio obrane na sudu.

ibiza playadenbossa

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2