Skip to main content
  • alt
  • 27.06.2017.

Zbogom Roki – dobri duše techno partija

U subotu je tragično preminuo Šibenčanin Marijan Roško – Roki, na dalmatinskoj techno sceni poznat kao jedan od rijetkih vlasnika razglasa i koncertne produkcije koji je istinski davao cijelog sebe za techno partije.

Piše: 


Od svih gaža one s techno glazbom su mu bile najdraže. Uvijek nasmijan, vesel, spreman uskočit kad je panika, nema da ne može. Čim bi skupa sa svojom ekipom smontirali razglas i rasvjetu, Roki bi s pivom u ruci bio na podiju. Često i do samog kraja.  Jednostavno je uživao u tome što radi.

I nije mu ništa bilo teško ni daleko. Vozio je razglas od Zadra do Dubrovnika, ozvučio mnoga velika imena poput Carla Coxa, događaje poput Bačvice Beach Festivala (kad se muzika čula na Braču), karnevalskog partija na Gripama, svih većih događanja u Šibeniku i okolici pa do prvog Moondance festivala.

Uvijek je ulagao u opremu, stalno naručivao, uvlačio se u kredite da bi parirao velikim igračima. I baš nedavno je nabavio novi sound koji je obilovao snagom i čistoćom. Još se sjećamo kad ga je prvi put testirao na techno partiju, kakav je to osmjeh bio kad nas je vidio da smo impresionirani. Entuzijazam je isijavao iz  svakog njegovog atoma.

Druže Roki, sjećat ćemo te se dok god budemo radili partije, dok god budemo išli pa partije, dok god budemo puštali na partijima, dok god budemo mogli plesati.

Tvoji dji i tvoja publika.

Počivao u miru!

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2