Skip to main content
  • 2.12.2021.

Želiš hard core rave? Izvoli slike bugarskih partyja 90-ih!

Nemamo pojma gdje ste vi bili 90-ih, gdje ste gubili noći i tko vam je bio dobavljač najneonskijih najnepovezanijih odjevnih predmeta koje je ljudsko biće ikada na sebe okačilo.

Piše: 

 
Dudice, narukvice, kič, izbijeljene kose, goleme sunčane naočale, ruksaci, strogi underground koji se prelijevao po ulicama svjetskih metropola, lokalni klub u kvartu ili golemi klupski kerber na prvim ulascima u elektroniku… Sve su ovo niti priče koja je postala dio osobe koja si danas, ili za vas mlađe ono to stoji u temeljima svega što kao zrelo i odraslo hvatate na podijima sadašnjosti.


 

Ako su te slavne 90-e kojim slučajem zatekle u teenagerštvu šanse su da ne želiš da neki zidovi ikada progovore i da ti je simultano paradoksalno drago i žao što nemaš više fotki. Pa u spomenar nekontroliranog hedonizma početaka stiže serijal fotografija koji je zabilježio ovo doba na bugarskom tlu! Usidri se fino u stolicu i prošeći alejom sjećanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2