Skip to main content
  • 1.02.2012.

Zero Session u Lemonu uz Petra Dundova

Nakon odličnog zadnjeg partija sa Pete Duxom iz UESa, serijal nastavlja se sa Petrom Dundovom u petak 3. veljače, koji će nastupiti kao gost trećeg izdanja klubskog programa "Zero Session" u zagrebačkom klubu Lemon.

Piše: 

Naslovna foto

Zero Session


Mistični gospodin Unreal, mlađoj publici poznatiji kao Petar Dundov, danas neosporivo stoji kao jedan od highlighteva hrvatske elektronske scene. Nastupi na prestižnim lokacijama diljem svijeta, i izdanja za neke od najpoznatijih labela u industriji dokaz su da se Petar podjednako dobro snalazi u klubu kao i u studiju, te da je u oba slučaja riječ o zaista zanimljivom glazbeniku.

Teško je izbjeći superlative u opisivanju Petrove glazbe, no on je jedan od onih ljudi koji vas na prvo slušanje uvjere u svoju kvalitetu. Uz Petra nastupa Zero, koji stoji iza organizacije programa. Sada već dugo prisutan na zagrebačkoj sceni kao DJ, producent i vlasnik dvaju labela, Zero je od nedavno počeo voditi emisiju elektronske glazbe pod imenom "Zero Show" na Radiju 808 (www.radio808.com) kako bi izvan klubskog ambijenta prezentirao nešto širi spektar zanimljive hrvatske i internacionalne elektronske glazbe.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2