Skip to main content
  • share conference
  • 1.02.2012.

Najavljeno drugo izdanje Share konferencije

Beograd će ponovo postati epicentar razmjene naprednih ideja i znanja iz oblasti društva, tehnologije, interneta, muzike i novih medija.

Naslovna foto

Share Conference

Druga po redu SHARE konferencija održati će se od 26. do 28. travnja uz intenzivan glazbeni program koji će se istovremeno odvijati u nekoliko odabranih klubova i alternativnih prostora u gradu.

Od kako je prvi "SHARE" održan u proljeće 2011. godine, turbulencije aktivizma na internetu potresle su svaki dio planete. Arapsko proljeće, okupacija Vol Strita, borba protiv SOPA i PIPA zakona samo su neki od snažnih pokreta koji su pokazali da internet postaje sve utjecajniji u velikim promjenama i veličanju građanstva.

{youtube}kH1mQEd4HB8{/youtube}

Ove godine, SHARE konferencija će ponovo okupiti više od 2000 aktivista, blogera, injženjera, programera i umjetnika iz Srbije i inozemstva, tokom tri dana interesantnih predavanja, radionica i sastanaka u Domu Omladine. Predavači su vodeće međunarodne zvijezde na polju internet aktivizma i društvenih promjena, cyber disidenti i svjetski poznati blogeri koji će publiku upoznati sa novim formama aktivizma i pristupima u primjeni novih medija i naprednih tehnologija. Diskusija će ući duboko u podzemlje internet pokreta kako bi istražila grupe koje se bore za digitalna prava, štiteći privatnost sugrađana, a uz naprednu glazbu i kulturu veličati internet kao otvoren i slobodan teritorij za sve.

Glazbeni program konferencije, "SHARE by Night" predstaviti će nastupe aktualnih svjetskih autora inovativne elektronske i suvremene glazbe koji će dijeliti pozornice i DJ pultove sa talentima lokalne klubske scene.

{youtube}15-A0OH7u_8{/youtube}

SHARE konferencija će ove godine biti besplatan događaj. Zbog ograničenog kapaciteta, u opticaju će biti 2000 jedinstvenih narukvica koje predstavljaju propusnicu za preko 100 predavanja, izložbi, koncerata i DJ nastupa.

sea star desk
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2