Skip to main content
  • atmosfera
  • 6.10.2012.

Zrće ugroženo kaznama za zabranu javnog seksa

Slobodan seks na javnim površinama jedan je od razloga zbog kojeg su se mještani Novalje uz opijate i bučne turiste često žalili kako ove tako i proteklih sezona.

Naslovna foto

atmosfera

Prema novom zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira kojeg je predložio ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić ukoliko vas zateknu kako upražnjavate seks na javnom mjestu bit ćete kažnjeni od 3  do 5 tisuća kuna ili zatvorskom kaznom od 30 dana zatvora.

Tom se prijedlogu zakona oštro protivi Zelena stranka iz koje poručuju: "Predlagatelji zakona očito zaboravljaju da nemaju svi u Hrvatskoj plaće od 15 ili 20 tisuća kuna kako bi mogli plaćati ovakve kazne, a pomisao da netko zbog vođenja ljubavi završi u zatvoru ne bi smjela stanovati u Hrvatskoj u 21 stoljeću. Pitamo se i kakva je to reklama za hrvatski turizam koji je glavna hrvatska ekonomska grana i hoćemo li puniti zatvore turistima koji su se odlučili malo „opustiti“ u prirodnim ljepotama lijepe naše" – stoji u priopćenju Zelene stranke koji se pitaju što će biti sa Zrćem i ostalim mjestima na koja turisti ne dolaze samo zbog toplog mora i lijepih plaža.

loveship novalja

Ako navedene promjene zakona budu usvojene umjesto članaka o zaplijeni određene količine droga sa Zrća će stizati izvještaji o seksualnim prekršiteljima.

Izvor: Index.hr

dobar house desktiop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju