Skip to main content
  • 29.12.2023.

Zvijezda čuvenog Love Paradea Tobi Neumann svira u Petom Kupeu u prvim satima 2024.

Od prvog sata, prvog dana 2024. sretnike koji na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu čeka doživljaj koji će zasigurno rasplesati sve.

Piše: 

Prvi sati 2024. će biti u znaku vrhunske house i techno glazbe u nedavno nagrađenom zagrebačkom Petom Kupeu koji će biti domaćin nagrađenog plesnjaka “A New Dawn“.

Elena Mikac dobro je poznata domaćoj publici. DJ-ica je nove generacije koju je publika itekako dobro prihvatila. Posljednjih je godinu dana imala nekoliko velikih zapaženih nastupa u Zagrebu koji su oduševili publiku. Dobitnica je Ambasadora za najperspektivniju izvođačicu godine, nastupila je na završnom partyju Ultra Europe Resistance. Jedna je od glavnih kotačića domaćeg glazbenog brenda Dobar House, a ovog je puta domaćica dvojici velikana njemačke techno i house scene.

Prava poslastica bit će nastup legendarnog njemačkog techno DJ-a Tobi Neumanna koji je svoj DJ put započeo na čuvenom berlinskom Love Paradeu. Na kamionu Love Radija bio je prepoznatljivo lice, a za njegov prvi nastup na Ibizi kao već DJ-a u srednjim godinama, zaslužan je ni više ni manje nego još jedna legenda – Sven Väth. Od 90-ih do danas svirao je na svim najvažnijim festivalima. Njegov omiljeni klub je frankfurtski Robert Johnson, a rezidenc ja ona na prestižnom Cocoonu.

Uz njih dvoje tu je i Yoshitaca koji glazbu pušta više od dva desetljeća. Podrijetlom iz Japana, a danas živi u Berlinu producirajući i radeći ono što najviše voli, a to je biti DJ. Njegova priča započela je u tinejdžerskim godinama, pod utjecajem japanske ulične kulture i prirodno je težila pronalaženju rijetkih ploča i zvukova. Nesputan nikakvim žanrom, neustrašiv je u potrazi za idealnim, dugim miksom koji uvijek ostavlja veselje na plesnom podiju. Nakon što se preselio u Berlin, počeo je ići na turneje i svirati diljem svijeta na raznim kultnim mjestima.

Kapacitet kluba je ograničen, velik broj ulaznica je rasprodan, a one posljednje mogu se pronaći na web stranici organizatora.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2