Skip to main content
  • 28.12.2023.

Gdje za Novu? Donosimo pregled Novogodišnjih plesnjaka po Hrvatskoj

Posljednje pripreme za najluđi dan u godini su u tijeku, a ako imate nedoumice kako ga provesti, donosimo pregled Novogodišnjih partyja po Hrvatskoj.

Piše: 

U Zagrebu, Future Scope priprema svoj tradicionalni XXL doček u Boogaloou na tri floora. Na Main flooru drmaju Cristian Craken, Lea Dobricic, Raul Young, Shipe i Neroa. Na Retro flooru su E-Base, Kiki, Ladida i Mr. DJ Dario, dok na Boogaloo Black sviraju Senno b2b Sin. After vrti b2b kombinacija Cristian Craken i Shipe.

We Love Sound još jednom vraća svoj nagrađivani plesnjak “A New Dawn” s kojim će se uplesati u 2024. u Petom Kupeu u house ritmovima uz Tobija Neumanna, Yoshitacu i Elenu Mikac.

EU Advent sprema cjelodnevni program na Silvestrovo i doček na otvorenom. Za pultom će se naći DJ Sergio, Drago Diklić, Jazzozo, LukadeLux, Alen S i Vitamin Disko. Masters sprema “NYE Special” s all nighterom Mimija.

U Depo klubu za doček je zadužen Underground d.o.o koji dolazi u postavi s Chopom, Haroudom, Pusmus, Matanom, Ottom, Teycheejem, Radiosom i Animom. Kongres kolektiv za ulazak u 2024. preuzima Sound Factory s postavom – A’jitam Da’a, Bu_mf, Cevi, Dans Incomod, Grace Dahl, Kllk, Ntnd, Pres, Secco, Vazdaisti, Vid i Vidukoa.

AKC Medika priprema doček na tri floora – Psyfloor powered by Hybrid, Dub floor powered by KordoomHiFi Soundsystem i Techno floor powered by Surogat. Na tri floora se pleše i u klubu Želježničar koji u Black Roomu dovodi Korneta, Grumena, Anaka i DJ Armanija, u Dvoranu Mihaela Delića, Fr3nkija, Shi:kija i Jegabiga. Dok u Red Roomu sviraju El Commando, Ivna Ji, Kommoda i Chof. Muzej Katran ulazi u 2024. na četiri plesna podija koji donose zvukove housea, disca, mashupova i 90-ih

U Rijeci, Crkva u Novu godinu ulazi s maratonskim raveom i posadom od osam DJ-eva koju predvodi Hannes Bieger. Pogon Kulture je u znaku Liminal kolektiva koji okuplja za Novogodišnji plesnjak Amora, Grenca, Koraka, Marcela, Phonophobes, Recepa i Virgin Helenu. The Beertiju za doček preuzimaju DBFB, Samo Tako i Marin Brx.

U Rovinju, klub Steel priprema “House Arrest” i dovodi Joe2Shinea za Novogodišnji doček.

U zadarskom Svarog baru, Nova godina se dočekuje uz duo Groove Masters i Limu.

Šibenik već tradicionalno donosi atraktivan doček na otvorenom s naglaskom na alternativne, urbane i elektroničke izvođače. Ove godine šibenski doček je u znaku 321FEST-a i Stereo MC’s s kojima će ući 2024. Za zagrijavanje i after je zadužen Felver.

Nova godina u Splitu uz elektroničke ritmove se može dočekati u klubu Otium uz “Special NYE Party” kojeg predvodi londonski DJ Tom Baker, a podršku mu pružaju Miro i Pusis.

U Dubrovniku, Lazareti posljednjeg dana u godini pripremaju “Gate 2024” s DJ Jockom, Veljkom Jovićem i Marojem. Klub Dubina u Novu godinu ulaze s Markom Nastićem i lokalnim herojima – Zookeyjem, Diskomodom i Champom. Dok Culture Club Revelin u 2024. ulazi s DANCElectricom, DJ Speedom, Bozzom i Kostom Radmanom.

Klub Exit u Osijeku sprema doček na dva floora, u prizemlju je DJ Johann, a u podrumu DJ Beny te afterparty kojeg do podne vodi Kolek3k i ZEZ.

The Edge u Slavonskom Brodu za doček u house i tech-house ritmovima uz Topu, Ivana Pocintela i Danijela Bobana.

Ukoliko se neki zanimljivi elektronički partyji iz Hrvatske nisu našli u vodiču, pošaljite informacije o njima na urednik@klubskascena.hr pa ćemo ih nadodati na listu.

sea star desk
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.