Skip to main content
  • 21.03.2023.

Zvijezda u usponu Lilly Palmer stiže na novi Future Scope party

Renomirana hrvatska organizacija nastavlja sa svojom bogatom serijom klupskih partyja

Piše: 

Zima se bliži kraju, a proljeće nam je na vratima. Future Scope otvara proljetnu sezonu u zagrebačkom Boogaloou s partyjem na dva plesna podija, ovog petka 24. ožujka uz nadolazeću zvijezdu Lilly Palmer.

Ulaznice za Future Scope w. Lilly Palmer su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope w. LILLY PALMER [24.03.2023]

Uz glavnu gošću, na main flooru “hrama sreće” nastupaju DJ Jock, Lalita Kali te Shipe koji će ovog puta odsvirati B2B s Tonijem Juranovićem. Nešto mekši ritmovi će biti na NOGUESTLIST flooru gdje se okuplja postava BSH-ovacaAldo Morro, Pablo Panda te Damian LeBoss u B2B kombinaciji s Neroom.

Jedno od najbrže rastućih imena na sceni je njemačka DJ-ica i producentica Lilly Palmer. Rođena u Njemačkoj, s elektroničkom glazbom se krenula baviti prije sedam godina, a scenu je osvojila sa svojom mješavinom snažnog, energičnog techna kojeg spaja s melankoličnim,dubokim zvukovima. Proteklih godina postala je neizbježno ime na klupskih i festivalskim lineupovima diljem svijeta. Njemačka DJ-ica i producentica, vlasnica je Spannung Recordsa, a svoju glazbu objavljivala je još i na Senso Soundsu, Off Recordingsu, Natura Vivi i Drumcodeu. Njene brojke streamova, ali i pratitelja na društvenim mrežama premašuju “granicu” milijuna.

Višestruko nagrađivani hrvatski DJ i producent DJ Jock nakon svog nedavnog all nightera u Boogaloo, ima priliku za novi solo set jer njegov neizbježni B2B partner Shipe, ovog puta nastupa s iskusnim makarskim DJ-om Tonijem Juranovićem. Još jedna rado viđena gošća “hrama sreće” je Lalita Kali, rezidentica Obsession Ravea te suosnivačica Pressure Kolektiva i Rebels Podcasta.

Drugi floo Boogalooa će se obojati u crveno kada ga preuzme ekipa nove serije tematskih partyja – NOGUESTLIST. Aldo Morro na čiji je glazbeni ukus utjecao zvuk popa i dancea 80-ih te r’n’b-a i hip-hopa 90-ih. Čovjek iza BSH Eventsa, Pablo Panda donosi svoje zarazne house ritmove. Neroa svoj zvuk housea i techna iz undergrounda spaja s Damianom LeBossom i njegovim tech house odabirima u B2B kombu koji zaključuje postavu nešto mekših ritmova.

Osvoji 2×1 ulaznicu. Klizni na Instagram niže i odigraj prema pravilima

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2