Skip to main content
  • 20.03.2023.

Publika berlinskog HOR-a očarana je setom naše Ivne Ji

Lista domaćih izvođača koji su nastupili u najpopularnijem elektroničkom toaletu konstantno raste

Piše: 

Ivna Ji je hrvatska DJ-ica i producentica čije se trake mogu pronaći na izdavačkim kućama poput Brokntoys i 20/20 Vision. Uz vlastitu solo karijeru, članica je i “all girls benda” Sound Doulas koji nastupa s Akleom Neon.

Uz izdanja na već spomenutim etiketama, njene trake su svoje mjesto osigurale na belgijskom ZwaarteKrachtu, meksičkom Aztlan Recordsu i mnogim drugim izdavačkim kućama.

Osim brojnih nastupa po klubovima, Ivnu Ji se može uhvatiti i na festivalskim pozornicama. Svoje nastupe je već odradila na festivalima poput Love International, Blast, Seasplash, Skrivena Uvala i drugim. Dok ovog ljeta dolazi na Dimensions i ponovno na Love International.

Kao dio Natural Selection obitelji, dobila je priliku da zasvira na popularnom berlinskom internetskom radiju HÖR gdje je predstavila svoj elektro zvuk kroz kojim je pokazala sve ljepote žanra.

Osim Ivne Ji, u popularnom HÖR-u svoje setove su odradili hrvatski iregionalni DJ-evi poput Eddyja Ramicha, Insolate, Nihada Tulea, N-Tera, Mira Von Berlina, Volstera.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2