Skip to main content
  • steffi
  • 29.01.2013.

Zvijezde Coocona i Ostguta u Beogradu

Beogradski klub The Tube ove se godine zaista potrudio u kratkom roku dovesti toliko odličnih izvođača i stati uz bok europskim gradovima koji njeguju underground kulturu.

Naslovna foto

steffi

Nakon Terry Francisa, DJ Rolanda, Oxie i Dariusa Syrossiana koji su nastupali u The Tubeu tijekom siječnja, za veljaču su najavljeni zvijezda  Väthovog Cocoona Onur Ozer, zatim ženska uzdanica Ben Klockovog Ostguta, odlična Steffi i “kum” engleskog tech-housea Evil Eddie Richards.

{youtube}92PWUwBxNec{/youtube}

Prvo gostovanje najavljeno za petak 01. veljače pripada jednom od najaktualnijih mladih techno imena, Ozuru koji je donio nove zvuk prijestonicu Turske, zahvaljujući čemu su uslijedila gostovanja po Nemačkoj i njegovo preseljenje u Berlin. Njegove stvari poput “Twighlight” i “Red Cabaret” našle su svoj put i do velikana kao što su Ricardo Villalobos i Sven Vath, tako da je sad već Ozur na samom vrhuncu. Upad na njegov nastup u The Tubeu je čak i besplatan dp 00.30, a nakon toga iznosi 300 dinara što je zaista povoljno.

Do kraja mjeseca u The Tibeu nastupa i Steffi 08.veljače sa etikete “Ostgut“ Bena Klocka, deep house atrakcija Hot since 82, 09.veljače, kao Evil Eddie Richards 15. veljače.

Nastup legendarnog Adama Beyera zbog bolesti odgođen je za 5. travnja. Ako ste u Beogradu sljedeći mjesec svakako uživajte u odličnom zvuku ili ako vam je dosadno u vlastitom gradu i negdje bi putovali koji god vikend odaberete u Beogradu vam neće biti dosadno.

{youtube}0di5Tg80uIQ{/youtube}

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk