22. izdanje Amsterdam Dance Eventa sa 140 klubova

Četvrtak, 12 Siječanj 2017

Vodeći svjetski festival i konferencija elektroničke glazbe Amsterdam Dance Event ove godine održava se od 18. do 22. listopada.


Svake godine ovaj događaj raste, pa tako i u ovom 22. izdanju organizator očekuje 375.000 posjetitelja iz cijelog svijeta, 2200 umjetnika, 550 govornika i rekordni broj od 140 klubova koji će biti uključeni u manifestaciju. Ako imate proizvod koji želite plasirati na elektroničku scenu ili želite nešto naučiti iz ove industrije, tada je ADE odlična platforma za to, što možete vidjeti i u prigodnom filmiću Perspective."Amsterdam slovi kao centar elektroničke glazbene scene tijekom ADE-a, spajajući kulturne i tehnološke inovacije. Zanimljivo je vidjeti tisuće delegata i glazbenih entuzijasta koji iz godine u godinu provode sve više vremena na našem eventu", kazao je direktor ADE-a Richard Zijlma.


Uz noćni program, dnevni je svake godine bogatiji i sadržajniji. ADE je u 2017.g. najavio ekspanziju u indijski Mumbai, te američki Austin gdje će imati showcase. U Indiji od 23. do 25. veljače ADE Global Sessions ponudit će dnevni edukativni program poput priče s poznatim glazbenicima, diskusije, umrežavanje, strateške susrete, predavanja, radionice itd.

22. izdanje Amsterdam Dance Eventa sa 140 klubova