Skip to main content
  • 12.04.2017.

6. izdanje bass bakanalije u vukovarskoj šumi!

Od svih glazbenih elemenata od kojih slažeš svoje plesne napolitanke bass je sasvim specifičan – onaj koji para zrak, putuje kroz pod, stopalima i preko bedara, da bi ti zatim liznuo kralježnicu dok se ne naježiš. Dodaš šumu i imaš VuBass.


Vukovarski, sada već legendarni, open air festival oderat će 9. lipnja još jednom na lokaciji limba raskalašenog parka ili ponešto uređene šume "Adica", okružene rukavcima rijeke Vuke. Put na lokaciju je sasvim ne drama sa samo dva kilometra od centra vukovarskih pločnika do ovih glazbenih krošnji.

Otvoreno nebo, otvorena srca i otvorene uši kreću od 6 popodne 9. lipnja do finalnog naklona 11. lipnja u 8 ujutro. A upad? Pazi sad! Upad ti je free i to možeš zahvaliti organizaciji udruge VUKA (Vukovarska Udruga Kulturnog Aktivizma). Baš nevladini, ignorirajući epicentar kapitalizma – profit, bave se plemenitijim ciljem promicanja nezavisne kulture u gradu Vukovaru provodeći razne aktivnosti i projekte vezane za razvoj kulturnih i zabavnih sadržaja za mlade, dok u kutu podrške navijaju i grad Vukovar, JANAF i DANI Mladih Vukovar.

FB EVENT: VuBass OpenAir Festival 2017 – Park Adica Vukovar

Glavni event i centralni ukras tvojih bass snova je svakako srce festivala koje se odvija u parku-šumi Adica koja će 10. lipnja premijerno ugostiti, uz more domaćih i stranih umjetnika, i Modulith Soundsystem iz Austrije. No kako si dijete suvremenosti – znatiželjan, tehnološki pismen i gladan novih gadgeta – 9. lipnja pozvan si u Radnički dom Vukovara gdje ćeš guštati u predstavljanu nove audio i video tehnologije uz pokoji popratni glazbeni oblizek.

Detalji, još lineupaša i priča iz pozadine sjenovite šume stižu kako će se datum open aira bližiti a za sada smo sigurni da s nama plešu:

Kodin
Basstrace Clan DJs (At)
Tekitoka
Volumen DJs
Safety Breaks
Oliver
Kula
Brat Leeks

△ Modulith SoundSystem (At) △
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2