Skip to main content
  • abop
  • 7.05.2012.

ABOP i Filip Motovunski u Splitu

Festival urbane kulture i extremnih sportova u Splitu, xSTatic festival objavio je glazbeni dio programa koji će se održati u O’Hari.

Piše: 

Naslovna foto

ABOP

Četvrti put u Splitu se održava festival urbane kulture i extremnih sportova xSTatic i ovaj put u kombinaciji pretežno hip-hop kulture i ekstremnih sportova. Dakle, uz natjecanje u Skate-u, BMX-u, uličnoj košarci i break-danceu, pridružen je i  koncertni program u klubu O’Hara u kojem će drugog dana dakle u petak 18.05. između ostalih nastupiti nastupiti ABOP, a 19. svibnja Filip Motovunski.

Bend ABOP (After je bolji od partya) već je  osvojio splitsku publiku svojim live sviranim stilovima elektronske glazbe, koji će i ovog puta uz vizualni suport I.M.Klifa udariti ravno u noge i glavu, tjerajući vas na ples i zabavu.

{youtube}m9epWOn6-PM{/youtube}

Filip Motovunski dnb/jungle DJ i producent koji stvara svoje trake i nastupa diljem regije. Autor je već poznatih obrada "Djevojke u ljetnim haljinama", "Kad bi svi", "Ta pa tap", "Koke linija". Trenutno radi na prvim fizičkim izdanjima za BPM Rec. među kojima je obrada "Jungle Shadow" Kirila Džajkovskog.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk