Baner
abop

ABOP i Filip Motovunski u Splitu

Ponedjeljak, 07 Svibanj 2012

Festival urbane kulture i extremnih sportova u Splitu, xSTatic festival objavio je glazbeni dio programa koji će se održati u O’Hari.

Četvrti put u Splitu se održava festival urbane kulture i extremnih sportova xSTatic i ovaj put u kombinaciji pretežno hip-hop kulture i ekstremnih sportova. Dakle, uz natjecanje u Skate-u, BMX-u, uličnoj košarci i break-danceu, pridružen je i  koncertni program u klubu O’Hara u kojem će drugog dana dakle u petak 18.05. između ostalih nastupiti nastupiti ABOP, a 19. svibnja Filip Motovunski.

Bend ABOP (After je bolji od partya) već je  osvojio splitsku publiku svojim live sviranim stilovima elektronske glazbe, koji će i ovog puta uz vizualni suport I.M.Klifa udariti ravno u noge i glavu, tjerajući vas na ples i zabavu.Filip Motovunski dnb/jungle DJ i producent koji stvara svoje trake i nastupa diljem regije. Autor je već poznatih obrada "Djevojke u ljetnim haljinama", "Kad bi svi", "Ta pa tap", "Koke linija". Trenutno radi na prvim fizičkim izdanjima za BPM Rec. među kojima je obrada "Jungle Shadow" Kirila Džajkovskog.

ABOP i Filip Motovunski u Splitu