Skip to main content
  • 18.08.2011.

Amsterdam Dance Event 2011

Amsterdam Dance Event koji se održava od 19. do 22. listopada objavio je prve novosti vezane za ovogodišnje izdanje. Već 16. po redu okupljanje izvođača obećava još širu ponudu glazbenog i govornog dijela programa a u "event" su se uključila rekordna 52 kluba.

Piše: 

Naslovna foto

Amsterdam Dance Event


Ove godine organizator očekuje 130.000 posjetitelja od kojih oko 25,000 iz inozemstva. Headlineri su Afrojack, Richie Hawtin koji će predstaviti svoj Plastikman 1.5 show, David Guetta, Carl Cox, Frankie Knuckles, Carl Craig i Armin Van Buuren.

Evo i nekih klubova koji su dio spektakla: Paradiso, Melkweg, Escape, Panama, Air, Chicago Social Club, Heineken Music Hall, Jimmy Woo, Ocean Diva, Studio 80, Passenger Terminal Amsterdam, Supperclub, Trouw, Westerunie, Bloc23, bus Museum, Gazz, Havana, House of Rising muzyQ, Minibar, Pand 14, Rust, The Sun.
{youtube}NUZThcgG504{/youtube}

ADE je vodeća europska konferencija i najveći svjetski klubski festival. Po danu se održavaju razni govori, radionice, tehničke demonstracije, diskusije dok je večer rezervirana za glazbeni program.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop