Skip to main content
  • 5.04.2023.

BSH se vraća u Cave Romane s dvodnevnim festivalom

Popularni hrvatski brend BSH ove godine slavi jubilarni 10. rođendan, a svoj nagrađeni outdoor party na atraktivnoj lokaciji pretvara u festival

Piše: 

Nekadašnji rimski kamenolom u istarskom Vinkuranu, Cave Romane prošle godine je prvi put postala plesni podij za party s elektroničkom glazbom.

BSH Events u Cave Romane je priredio audio-vizualni spektakl s Jorisom Voornom kao glavnim gostom, a upravo taj party je prepoznat kao Najbolji outdoor party prema nagradi Ambasador.

BSH Events je s prošlogodišnjim partyjem na istarskoj lokaciji koja oduzima dah postavio odlične temelje za budućnost koja se nastavlja ove godine. Antička pozornica Cave Romane postaje domaćin dvodnevnog festivala koji će se održati na samom početku ljeta, 23. i 24. lipnja.

Iz BSH-a nam poručuju da će uskoro objaviti više informacija, a da se do tada svi zainteresirani partijaneri mogu pred-registrirati za Blind ulaznice preko poveznice.

Pogledajte kroz serijal fotografija i reportažu naše novinarke kako je prošle godine bivši kamenolom pretvoren u plesnij podij.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2