Skip to main content
  • ade
  • 20.09.2012.

Dnevne aktivnosti na ADE

ADE Playground prošireni je koncept ovogodišnjeg Amsterdam Dance Eventa koji će posjetiteljima festivala uz noćne partije omogućiti besplatna događanja tijekom dana.

Naslovna foto

ade

ADE Playgroud će pretvoriti Amsterdam u danima festivala od 17-21. listopada u igralište za fanove elektronske glazbe prepuno korisnih radionica, filmskih projekcija, izložbi, in-store nastupa koji će nadopuniti ADE Konferenciju, dnevnim programom za ljude iz industrije EDM-a.

Jedan dio ADE Playgrounda bit će otvoren za širu javnost, dok će se drugi odnositi isključivo za posjetitelje s ADE iskaznicama koje se mogu kupiti po cijeni od 10 Eura. Broj ADE iskaznica je ograničen, a osim ulaza na posebne događaje vlasnicima istih omogućeni su popusti u određenim dućanima. O kojim se dućanima i proizvodima radi provjerite ovdje.

ADE Playground podijeljen je u četiri glavna programa:

Oprema: Vodeći brandovi Deejay i studio opreme / softvera poput Akai Professional/Numark, Native Instruments, Pioneer i Hercules te će SAE studio session radionice biti otvorene za javnost, kao i radionice producenta Mike Huckaby u Amsterdamu Roestu i Red Bull Studio Amsterdam tečajevi.

Izložbe: Razne izložbe vezanu uz ples su u ponudi su tijekom ADE. Također imate priliku pogledati seriju fotografija (njemačkih) techno klubova kako izgledaju nakon što ih posjetitelji napuste, a klubovi još uvijek nisu počišćeni. I ođ mnogo toga.

Filmovi: Neke od njih smo vam već i najavili poput svjetske premijere filma „The Dutch Influence“, 17.rujna ili „Paris/Berlin: 20 years of underground techno“ ili par Resident Advisor serije dokumantaraca „RA Real Series: Berlin, Detroit & Bristol“ i sl.

In-store: Predstavljanje različitih labela i njihovih proizvoda uz nastupe Tiefschwarza, Terry Tonera, Maceo Plexa i dr. DJ Mason i njegov Animal Language label vlasnicima ADE kartica poklonit će Masonov novi album, dok će recimo amsterdamski label 90watts pretvoriti četiri dućana muške odjeće u klub.
Uz brojna dodatna iznenađenja program ADE Playgrounda provjerite na www.amsterdam-dance-event.nl/playground.

ADE Playground lokacije: ADE Festival Lounge, Amsterdam Roest, The Amsterdam View, Backstage Hotel, Café Speijk, Club Up, CoX, FOAM, FOUR, In Deep 'n' Dance Records, J.C.RAGS flagship store, Melkweg Cinema, MINI brand store, Oz., Pathé City Theater, SAE Studio, Smirnoff Cube, Stanislavski/Stadschouwburg, Ten Haaf Projects

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk