Skip to main content
  • 17.06.2022.

Klub Diamond na Krku otvara vrata slavljem uz regionalne zvijezde

Tjedan glazbe i veselja samo je uvertira atraktivnom programu nalik cjeloljetnom festivalu

Piše: 


Nova era zabave počinje na sjevernom Jadranu! Sljedećeg tjedna otvara se Diamond, nova meka noćnog života na Kvarneru. Smješten iznad Malinske, na vrhu Krka, s nezaboravnim pogledom na Kvarnerski zaljev, klub ove sezone donosi atraktivan program elektroničke glazbe, nalik cjeloljetnom festivalu.

Već u tjednu otvaranja Diamond dovodi niz regionalnih zvijezda

U četvrtak, 23. lipnja ovoljetnu glazbenu avanturu počinju Aney F i Dejan Milićević. Aney F je vlasnik etikete Innocent Music koju podržavaju zvijezde kao što su Ritchie Hawtin, Marco Carola i Hot Since 82, a sam je nastupao u 20-ak zemalja od Amerike do Australije. Dejan Milićević dobro je poznato ime u regiji gdje kroz svoju izdavačku kuću otkriva nova imena te manirom iskusnog DJ-a podiže atmosferu svojom mješavinom techna i housea.

Već u petak pult preuzimaju energični Kosta Radman, jedan od najvećih hrvatskih talenata u EDM-u te Mike Vale, poznat po suradnji s velikim Rogerom Sanchezom, kako u nastupima, tako i u produkciji glazbe.

Subota, 25. lipnja, rezervirana je za Andrewa Mellera, tvorca poznatih remixeva elektroničkih hitova „Insomnia“ i „Born Slippy“, poznatom po energiji i stilu kojim postiže pravu rave atmosferu. Sjajna podrška bit će mu Groove Masters, zadarski dinamični duo koji posljednjih godina žari i pali jadranskim odredištima zabave.

Prije ovih nastupa klub će biti otvoren već od ponedjeljka, 20. lipnja uz besplatan ulaz i nastup rezident DJ-a koji će u klubu svirati cijelog ljeta. Tjedan glazbe, plesa i veselja samo su uvod u bogati ljetni program Diamonda s brojnim velikim imenima elektroničke scene.

Već 1. srpnja dolazi Roger Sanchez, jedan od najpoznatijih DJ-a i producenata koji je stvarao povijest house glazbe i još uvijek je definira. Dan kasnije na pozornicu se penje Magdalena, techno i house vladarica plesnih podija u brojnim svjetskim klubovima i na festivalima. Niz zvučnih gostovanja nastavlja se u srpnju kad nastupaju Space Motion, Mahmut Orhan, Agents Of Time, Mark Knight i Regard  te ukrajinska zvijezda Korolova koja svojim melodičnim technom privlači obožavatelje širom svijeta.

Impresivan ambijent, uređenje, pozornica i svjetlosne instalacije po uzoru na najbolje europske klubove pravi su mamac za ljubitelje elektroničke glazbe i plesa iz cijelog svijeta.

Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio ili putem poveznice ovdje.

Više informacija na društvenim mrežama kluba te na stranici diamondclub.hr.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2