Skip to main content
  • 20.10.2022.

Domaće i regionalne snage na Amsterdam Dance Eventu

Amsterdam Dance Event je otvorio svoja vrata 27. izdanju. Više od 1000 događaja do kraja vikenda privlači preko 400 tisuća posjetitelja u glavni grad Nizozemske

Piše: 

 

Amsterdam je domaćin za više od 2500 DJ-eva, producenata, promotora i svih drugih ljudi iz svijeta elektroničke glazbe sljedećih nekoliko dana. Među njima, nalazi se i nekolicina predstavnika domaće i regionalne scene koji će predstaviti naše podneblje široj svjetskoj publici.

 

Popularni organizatori partyja BSH Events dovode dašak hrvatske scene u Nizozemsku s besplatnim dvanaest satnim afterpartyjem. Ani, Aldo Morro, Bronski, Damir Pushkar, Elena Mikac, Gabi b2b Lovre, Pablo Panda, Marcel, Tom Bug, Toni Kostijal i mnogi drugi će preuzeti the BarFly u Amsterdamu od 7 do 17 sati ovog petka.

 

EXIT Festival ponovno organizira svoj showcase na spektakularnom Faralda Crane Hotelu. Partijanere kroz intimni i intenzivni ples vode Layla Benitez, Eli Brown, Ilija Djokovic, Human Rias, Ece Ekren, Miju te gost iznenađenja. Ples u i na dizalici je na repertoaru u petak od 16 do ponoć.

 

Miljenik publike DJ Jock stiže u Amsterdam na poziv Cristiana Varele i njegove etikete Black Codes Experiments. Uz nekoliko prominentnih techno imena kao što je Jon Rundell, splitski DJ će pozornicu preuzeti ove subote u 50:HERTZ Techno Cafeu.

 

Matroda organizira vlastitu večer i dovodi svoje prijatelje u glavni grad Nizozemske. House i tech-house zvuk će prodirati iz kluba Maïa ove nedjelje.

Ovo je dio naše scene koji stiže u Amsterdam, a do kraja Amsterdam Dance Eventa pratimo njihove događaje i setove, stoga nas zapratite na Instagramu da ništa ne propustite.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2