Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Domaće i regionalne snage na Amsterdam Dance Eventu

Četvrtak, 20 Listopad 2022

Amsterdam Dance Event je otvorio svoja vrata 27. izdanju. Više od 1000 događaja do kraja vikenda privlači preko 400 tisuća posjetitelja u glavni grad Nizozemske

 

Amsterdam je domaćin za više od 2500 DJ-eva, producenata, promotora i svih drugih ljudi iz svijeta elektroničke glazbe sljedećih nekoliko dana. Među njima, nalazi se i nekolicina predstavnika domaće i regionalne scene koji će predstaviti naše podneblje široj svjetskoj publici.

 

Popularni organizatori partyja BSH Events dovode dašak hrvatske scene u Nizozemsku s besplatnim dvanaest satnim afterpartyjem. Ani, Aldo Morro, Bronski, Damir Pushkar, Elena Mikac, Gabi b2b Lovre, Pablo Panda, Marcel, Tom Bug, Toni Kostijal i mnogi drugi će preuzeti the BarFly u Amsterdamu od 7 do 17 sati ovog petka.

 

EXIT Festival ponovno organizira svoj showcase na spektakularnom Faralda Crane Hotelu. Partijanere kroz intimni i intenzivni ples vode Layla Benitez, Eli Brown, Ilija Djokovic, Human Rias, Ece Ekren, Miju te gost iznenađenja. Ples u i na dizalici je na repertoaru u petak od 16 do ponoć.

 

Miljenik publike DJ Jock stiže u Amsterdam na poziv Cristiana Varele i njegove etikete Black Codes Experiments. Uz nekoliko prominentnih techno imena kao što je Jon Rundell, splitski DJ će pozornicu preuzeti ove subote u 50:HERTZ Techno Cafeu.

 

Matroda organizira vlastitu večer i dovodi svoje prijatelje u glavni grad Nizozemske. House i tech-house zvuk će prodirati iz kluba Maïa ove nedjelje.

Ovo je dio naše scene koji stiže u Amsterdam, a do kraja Amsterdam Dance Eventa pratimo njihove događaje i setove, stoga nas zapratite na Instagramu da ništa ne propustite.