Skip to main content
  • 25.04.2017.

Europski top psytrance festivali 2017.!

Za sve vas iz psihodeličnog krda, zavijače na mjesec, istraživače povezanosti svega sa svime ostalim, glazbene astronaute onostranog, vile, vilenjake, rubno svjesne i svjesne svega, slijedi presjek europskog trance ljeta.


Žanr koji imenom opisuje sam sebe i svoje ciljeve čupanja iz mondenosti regresija u kapitalizam duše, ujedinjuje i oslobađa tako na čitavom naramku festivala onih koji razumiju koncept slobode. Pa kaže:

Tree of Life Festival 2017
Grčki trance u Asprovalti koji trešti od 23. do 27. lipnja u svom petom izdanju, ove godine na novoj lokaciji. Novi počeci nastavljaju ovaj neobičan mix harmonije ljudi, glazbe, umjetnosti i životnog stila.
{youtube}d05EXti3h4c{/youtube}

Burning Mountain Festival 2017
Planine koje gore one su oko švicarskog Engadin Valleya i to od 29. lipnja do 2. srpnja, slaveći glazbu, apsolutni duh zajedništva i kreativnost.
{youtube}rwVmxRJy9Vs{/youtube}

Antaris Project 2017
Antaris je njemački projekt koji se odvija od 30. lipnja do 3. srpnja na zračnoj stazi Otto-Lilienthal u spektaklu čak 23. izdanja golemog dugovječnog festivala.
{youtube}ixDbBHru6pE{/youtube}

Noisily Festival of Music & Arts 2017
Vrijeme je od 6. do 9. srpnja, a lokacija jedna šuma imena Coney u Velikoj Britaniji. Na tri stagea pojavljuje se kao alternativa mainstream festivalu s naglaskom na radikalnu samo ekspresiju koji cilja hraniti ne samo uho, već i um tijelo i dušu kao vrstu osviještenog hedonizma.
{youtube}NWG-T_3yCQQ{/youtube}

FLOW Festival 2017
Sve teče, panta rhei, a ovoga puta teče u austrijskom Eggendorfu također od 6. do 9. srpnja. Ime mu znači onu elusivnu emociju kada si potpuno prisutan u onome što radiš, bez kategorija vremena i prostora, kao potpuna posvećenost zadatku i učenju uz duboko zadovoljstvo onime što radiš.
{youtube}-m_3juEazQE{/youtube}

Freqs of Nature 2017
Za sve one neprilagođene, za frikove koji traže mjesto pod suncem i one koje obično gura na margine, postoji inkluzivno mjesto festivala u njemačkom Niedergörsdorfu od 5. do 11. srpnja. Festival za pomaknutu umjetnost, glazbu i inženjering potiče sudionike na stvaranje svega što je lijepo, neobično i što te tjera da razmisliš.
{youtube}27MVPoMNK5c{/youtube}

Shankra Festival 2017
Još jedno švicarsko trance izdanje u mjestu Lostallo od 12. do 16. srpnja uz glazbu, radionice, dječje selo, predavanja, prostor za zacjeljivanje svega što boli od suvremenosti… Shankra je iskustvo slobode i postojanja, pet dana za povratak u ravnotežu.
{youtube}iitHujdDFGk{/youtube}

Vuuv (VooV) Festival 2017
Njemački Pulitz od 21. do 24. lipnja dočekuje u čak 25. izdanju čopore trancera pod neonskim skulpturama, a ceremoniju otvaranja preuzima ključna figura progressive i psytrance scene Ace Ventura.
{youtube}MP57RwA0x9c{/youtube}

Summer Never Ends Festival 2017
Proročanski ljetni trance festival još je jedan na panorami Švicarske od 19. do 23. srpnja na festival tolerancije, ljubavi i slobode ispod Tinzenhorn planine.
{youtube}OkL8mHm7ef8{/youtube}

MoDem Festival (Momento Demento) 2017
Svakako jedan jedini i nezamjenjivi MoDem za momentalne demencije u šumama Primišlja od 24. do 30. srpnja koji stiže na tri pozornice bez diskriminacije na glavne i sporedne, pa se kao jednakovrijedne tako pojavljuju The Hive, Thee Swamp i Zen Garden. A kako je bilo prethodne godine?
{youtube}GiyVf2_NzS0{/youtube}

Transylvaliens Festival 2017
U rumunjskoj Transylvaniji folklor vampira, krvopija i opskurnog zamjenjuje psihodelija lijepog i otvorenog. Onozemaljci slijeću od 26. do 30. srpnja slaveći raznolikost i alternativnu kulturu režući sve veze sa stvarnim kroz pet dana transformativne psihodelije.
{youtube}8tuIj-RzzSI{/youtube}

OZORA Festival 2017
Mađari pozivaju na ples od 31. srpnja do 6. kolovoza. Jedan od najbrže rastućih globalnih psytrance festivala 2015. je udario brojku od 60 000 posjetitelja, a suvereno se održavana od 2004. utemeljen na korijenima prvog partyja 11. kolovoza 1999. nazvanog Solipse koji se održao za vrijeme pomrčine sunca.
{youtube}jEw1y91FzYw{/youtube}

Freedom Festival 2017
Samoobjašnjavajući nomenklaturno svoju temeljnu misao Freedom Festival se i ove godine manifestira u Portugalu od 8. do 14. kolovoza. Želja mu je ujediniti u glazbi, podići zajdničku vibraciju do shvaćanja da je sve energija i kako smo svi dio jedne jedinstvene struje. čekaju vas i umjetnost, yoga, meditacija, performansi, iscijeljena, masaže, radionice…
{youtube}p6EtYTtbgc8{/youtube}

Psy-Fi 2017
Nizozemsko trance pleme smješta se od 16. do 20. kolovoza u Leeuwarden gdje je tema Book of Changes, jedna od najesencijalnijih knjiga svjetske mistične literature koja zadire u religiju, psihoanalizu, literaturu umjetnosti i u fraktale koji se deriviraju iz heksagrama knjige kako no poslužili ao alat predviđanja budućih promjena. NIje loše za podton nizozemske psihodelije. Istina uvijek leži negdje na rubu.
{youtube}1rVLP11bTX8{/youtube}

Hadra Trance Festival #10
Onaj koji već lagano zadire u jesen je baš Hadra. Od 7. do 10. rujna na Plan D’eau De Vieure. Kao konačno čišćenje, priprema za hibernaciju i odmora vrijeme je za 10. izdanje, i pozdrav dobu opena air-a dugog toplog ljeta.
{youtube}P2fxKjPfkZI{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk