Fatboy Slim posebno za No Sleep Festival sprema Warehouse Rave u Beogradu!

Nedjelja, 23 Rujan 2018

Jedan od najvećih DJ-a i producenata svih vremena, veliki i neumorni partymaker Fatboy Slim, nastupit će 15. studenoga u Beogradu kao posebnni headliner No Sleep festivala!

Vodeća zvijezda najvećih svjetskih pozornica odlučio je samo za Exitov novi festival nastupiti u potpuno drukčijem izdanju i kreirati pravu svjetsku ekskluzivu koju je jednostavno nazvao "Warehouse Rave" (Rave u hangaru)! Fatboy Slim ga opisuje kao "jednu veliku žurku s mnoštvom lasera, jarkih svjetala i dimnih mašina", a glazbena selekcija kretat će se od današnjih dancefloor bombi do klasičnih rave himni koje i dalje drmaju najveće pozornice širom planeta. Poznat po istinskoj DJ vještini, Fatboy Slim u svojim visokoenergetskim setovima donosi cijeli spektar zvukova koji pokrivaju globalni rave pokret koji se rodio prije točno 30 godina u Drugom ljetu ljubavi iz 1988. godine! Acid sintovi, latino perkusije, klavirske dionice, gudačke teme, epski sampleovi i drugi sonični stupovi koji drže svjetsku rave scenu ujedinjenu, spojit će se na velikoj žurci u Novom Hangaru, kolosalnoj hali u Luci Beograd, na obali Dunava. Cijeli utisak dodatno pojačat će industrijsko okruženje koje čine kranovi, dokovi, rampe, šine i labirint hala, na lokaciji koja se nalazi svega 1,5km od Trga republike!Fatboy Slimu u ovom raverskom poduhvatu pridružit će se back2back duo koji čine prvi čovjek kultne izdavačke kuće Life and Death i svjetski priznat glazbeni selektor DJ Tennis te rezident Berghaina i berlinska techno legenda Marcel Fengler! Ovaj neuobičajeni duo nedavno se otisnuo na nevjerojatni devetosatni zajednički set u pariškom klubu Concrete koji je dvije godine uzastopno bio predstavljen na No Sleep pozornici EXIT festivala. Kada je upitan da opiše zvuk neočekivanog dvojca bez kormilara, DJ Tennis je kratko odgovorio: "U pitanju je techno, ali uvrnut. Raverski i sretan. Ima dosta acida, electra i zabavno nam je. Vole nas i djevojke!"No Sleep Festival u organizaciji EXIT tima i uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, bit će održan na više lokacija u Beogradu, dok će se središnji događaji uz vrhunsku produkciju održati u Novom Hangaru u Luci Beograd koja će svake noći primati tisuće posjetitelja u svoje industrijsko okruženje. Već je potvrđena i strahovita techno postava za sljedeću noć, u petak 16. studenoga, kada u Beograd dolaze Nina Kraviz, Dax J, I Hate Models i Aleksi Perala, dok će i brojni drugi izvođači uskoro biti poznati. Novi festivalski član Exitove obitelji nastao je iz istoimene No Sleep pozornice na EXIT festivalu, koja je postala planetarno poznata po gostovanju čuvenih svjetskih klubova kao što su Fabric, Tresor, Concrete, Sub Club, Nitsa, Arma17, The Bunker New York, Goa, Grelle Forelle i drugi.Ulaznice u redovnoj prodaji!

Nakon što su protekle nedjelje svi registrirani fanovi imali priliku ih nabaviti, od danas su ulaznice za No Sleep festival dostupne i u redovnoj prodaji. Festivalske ulaznice bit će mijenjane za narukvice koje omogućuju ulaz na sve partije i lokacije tijekom cijelog vikenda koji se proteže od četvrtka navečer do nedjelje popodne, od 15. do 18. studenoga, na više lokacija u Beogradu, počevši od tri velika partija u Novom Hangaru u Luci Beograd pa sve do aftera i dnevnih partija u čuvenim beogradskim klubovima kao što su Drugstore, 20/44, i mnogim drugim lokacijama. Ulaznice su u redovnoj prodaji po 220 kn za standardnu te 360 kn za VIP ulaznicu.

>Prati EXIT virtualno<
[TW]
[YT]
[FB]

Fatboy Slim posebno za No Sleep Festival sprema Warehouse Rave u Beogradu!