Skip to main content
  • 31.03.2016.

Forestland ima prve lineupaše!

U šumarku skrivenom ravera je malih dom (možda čak i lete, nismo sigurni, morat ćete provjeriti sami).

 
Šumski ljudi, vile i vilenjaci, gorštaci elektroničkog ili oni koji samo trebaju bijeg pod krošnje i na proplanke uz zvučnu kulisu elektronike, došli su na svoje.
 
Po četvrti puta za redom Brezje, malo mjesto ugniježđeno u blizini tla na kojem spavaju Čakovčani, još jednom postaje lokacija šumsko glazbene manifestacije Forestlanda.

 
Nakon što su šumari prethodne godine uspjeli u čakovečku orbitu dovesti globalna imena kao što su Sick Individuals i Dub Vision, jednom podignute ljestvice tamo i ostaju, pa pod zrakama koje se probjaju kroz granje ovoga ljeta plešeš uz poznate kanađane Dzeko & Torres koje su nedavno lovile i uši Ultra Music Festivala u Miamiju i upleli se u suranje s velikima poput Tiesta.
 
Najsjeverniji ljetni festival Hrvatske tako trese međimurske šumarke kroz tri dana od 4. do 6 kolovoza, a za plesače su ovdje i Alex Kenji, talijanski gospodin tech housea koji se upisao u legendu europske elektronike. Lokalni vodič elektronima biti će Mario Amarillo, koji trenutno palice rezidencija lašti na Zrćkoj obali, domaći mladi mađioničar Matroda, koji je početkom godine stavio svoj potpis na liniju za Spinnin' Records, kao i Kosta Radman, domaći EDM-aš koji je eksplodirao globalno kada je internet pučanstvo pomislilo da je njegova traka novi uradak Swedish House Mafie.

 
FB EVENT: Forestland
 
Upadaš za 80 kn na sva tri dana šumarenja ili si zgrabiš onu za 160 novaca želiš li odmoriti glavu između setova u kampu smještenom nedaleko od lokacije, a karte uhvati na Ticket2go. Pa dok novi lineupaši ne otkriju svoja imena osjetite se sasvim slobodnima prolunjati poljanama prošlogodišnjih šumskih sjećanja na afterfilmiću.
{youtube}Q4nUqSpFBVI{/youtube}
 
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk