Skip to main content
  • 7.09.2021.

Globalna atrakcija The Martinez Brothers gostuju na Jarunu 17. rujna

Ljubitelji svjetske modne scene, američki DJ duo The Martinez Brothers, zvijezde su nikad jačeg We Love Sound festivala koji se na velikom jezeru Jarun održava u petak, 17. rujna od 18 sati.

Piše: 

Kombinacijom vrhunske techno i house glazbe ovaj duo omiljen diljem svijeta u hrvatsku metropolu donosi toliko potrebnu radost i ples. Svi posjetitelji festivala moraju imati EU COVID digitalni certifikat ili negativan test. Testiranje je moguća i na samom ulazu na festival.

Ovogodišnji We Love Sound festival najjači je do sada i po mnogočemu poseban. Uz vrhunsku glazbu, pažnju posjetitelja bez sumnje će privući pomno odabrana produkcija koja će upotpuniti poseban doživljaj nezaboravne party avanture. U zelenoj oazi Jaruna po prvi će put biti smještene dvije pozornice na kojima nastupaju svjetske zvijezde koje radi pandemije nismo dugo slušali.

Američki duo The Martinez Brothers koji s nestrpljenjem očekujmo na Jarunu čine braća Chris i Steve. Rođeni u Bronxu, dvije su od najprepoznatljivijih globalnih zvijezda u house, techno i klubskoj elektro kulturi. Martinezi su jedna od najpoznatijih imena elektroničke glazbe, a nastupaju u vodećim svjetskim klubovima i festivalima. Njihova najnovija pjesma Together u suradnji s američkim DJ-em Carnage izazvala je veliku pažnju i osvojila srca publike koja je s nestrpljenjem očekuje čuti uživo u Zagrebu.

Streloviti uspon The Martinez Brothers počeo je 2014. godine kada su bili proglašeni najboljim DJ- dvojcem prema prestižnom glazbenom magazinu Mixmag. Ljubav prema elektroničkoj glazbi usadio im je još u mladim danima njihov otac, zaljubljenik u klupsku scenu te im otkrio čari najpoznatijeg njujorškog kluba Paradise Garage. Njihov otac preuzeo je na sebe glazbeni i kulturni odgoj dječaka, uključivši ih u crkveni bend. Tada su surađivali s mnogo starijih glazbenika koji izvode raznovrsne žanrove kao disco, soul i salsa. Njihov im je otac na kraju donio prvi set DJ opreme ohrabrujući njihov interes u nastavku plesne glazbe kao karijere.

Brojne svjetske zvijezde njihovi su fanovi. Svojim upečatljivim dobrim izgledom i osobnim stilom zaslužili su status miljenika modnih dizajnerskih ikona pa su tako surađivali sa svjetski poznatim modnim  brendovima kao što je Givenchy te su često uvaženi gosti prestižnih modnih događaja poput The Met Ball gala dodjele nagrada.

Uz The Martinez Brothers na ovogodišnjem izdanju We Love Sound Festivala nastupit će DJ zvijezde Loco Dice, Pan Pot, Len Faki, Reinier Zonneveld, Adoo, Dejan Miličević, Pips i drugi.

Ulaznice za We Love Sound Festival mogu se kupiti putem web stranice www.we-love-sound.com ili u sustavu Entrio.hr .

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop