Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Jeftinije ulaznice za Ultra Europe 2015

Nedjelja, 12 Listopad 2014

Od ponedjeljka 13. listopada u 12h organizatori Ultra Europe festivala pustit će u prodaju ograničeni broj "early bird" ulaznica za trodnevni spektakl u Splitu iduće godine.


Sve što trebate napraviti je registrirati se do sutra u 11h na adresi www.ticketshop.hr i trodnevna ulaznica može biti Vaša po cijeni od 99 €. Ukoliko već imate otvoren račun potrebno je samo logirati se unutar sustava. Jedna osoba može na svoje ime kupiti samo jednu ulaznicu. Broj ulaznica je ograničen, a kupiti se mogu u roku 24 sata od puštanja u prodaju, dok će cijena od 15. listopada biti 139 €.


I dok na FB-u organizatora Hrvati izražavaju nezadovoljstvo cijenom ulaznica, Ultra Europe najavljuje tjedan zabave kakav Split još nije vidio. Sedmodnevni program će obuhvaćati pre-partije, after partije, tri dana Ultre na Poljudu od 10. do 12. srpnja, kao i Ultra Beach na nekom od obližnjih otoka, te epski line-up koji će dugo ostati u sjećanju samo su neki od aduta koji se najavljuju.


Vjerujemo da će organizator tijekom promotivne kampanje pustiti u prodaju još povoljnih trodnevnih ulaznica za posjetitelje iz ex YU regije kao što je to bilo i lani.