Skip to main content
  • 12.10.2014.

Jeftinije ulaznice za Ultra Europe 2015

Od ponedjeljka 13. listopada u 12h organizatori Ultra Europe festivala pustit će u prodaju ograničeni broj "early bird" ulaznica za trodnevni spektakl u Splitu iduće godine.

Piše: 


Sve što trebate napraviti je registrirati se do sutra u 11h na adresi www.ticketshop.hr i trodnevna ulaznica može biti Vaša po cijeni od 99 €. Ukoliko već imate otvoren račun potrebno je samo logirati se unutar sustava. Jedna osoba može na svoje ime kupiti samo jednu ulaznicu. Broj ulaznica je ograničen, a kupiti se mogu u roku 24 sata od puštanja u prodaju, dok će cijena od 15. listopada biti 139 €.
{youtube}8D-zQYX8kFU{/youtube}

I dok na FB-u organizatora Hrvati izražavaju nezadovoljstvo cijenom ulaznica, Ultra Europe najavljuje tjedan zabave kakav Split još nije vidio. Sedmodnevni program će obuhvaćati pre-partije, after partije, tri dana Ultre na Poljudu od 10. do 12. srpnja, kao i Ultra Beach na nekom od obližnjih otoka, te epski line-up koji će dugo ostati u sjećanju samo su neki od aduta koji se najavljuju.
{youtube}P7Kq3Cqrp0Y{/youtube}

Vjerujemo da će organizator tijekom promotivne kampanje pustiti u prodaju još povoljnih trodnevnih ulaznica za posjetitelje iz ex YU regije kao što je to bilo i lani.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2