Skip to main content
  • 1.08.2017.

Knowledge Arena i Knowledge Arena Pro povlastice

Razgovori, paneli, tutoriali Dimensionsa i Outlooka uz ekipu kao što su Dam Funk, General Levy, Hatcha, Gary Gritness, Adrian Sherwood, London Modular Alliance… jer što više znaš time postaješ veći ninja života.


Sasvim daleko od toga da su festivalski punktovi samo razvratne ekstaze i iživljavanja koja ti trebaju potrajati čitav hladniji ostatak godine dok hiberniraš na sjećanjima, zajednica i kultura je kvalitetnija što su njeni članovi obrazovaniji. Nije stvar samo onoga što učiš već i koji je izvor informacija, a najbolji biseri kriju se u spoznajama onih koji scenu žive i dišu svakoga dana. Pa tako u arenu znanja stupaš kao gladijator, naoružan željom da znaš i to od 31. kolovoza do 3. rujna na Dimensionsu i od 7. do 10. rujna na Outlooku.

Koncept festivala, gdje kao paralelna linija glazbe teče i edukacija pokazao se kao esencijalna okosnica iskustva, a Outlookova i Dimensionsova Knowledge Arena nastaje kao slobodne instanca poigravanja unutar radionica uz vodstvo najboljih i vrhunske produkcijske alate koji su na raspolaganju sudionicima. Mjesto su povezivanja, učenja i otkrivanja, kopanja dublje u korijene žanrova, kao i bacanja svježeg pogleda na ono što industriju tek čeka u bliskoj budućnosti.

Za one kojima je potrebno više infa jer su dio same scene ili planiraju osobno ugaziti u elektroniku na raspolaganju je i ulaznica Knowledge Arena Pro koja daje pristup svim aktivnostima Knowledge Arene, VIP festivalsku narukvicu  i mnoštvo networking evenata koji će se održavati u danima festivala. Cilj joj je ojačati veze unutar domene umjetnika s istom glazbenom estetikom, potaknuti suradnje, umrežavanja i rast, a uključuje nadoplatu od 27.5 eura na standardnu Knowledge Arena ulaznicu.

Za Dimensions su tako već potvrđeni favorit Dam-Funk i gospodin elektro funka Garry Gritness za dualni intervju kao i stavljanje elektra pod mikroskop uz londonski premijerni crew, Modular Alliance, koji će prosijati do samih temelja žanra i raspraviti nova područja koja otvara njihovo korištenje analogne opreme.

Outlook će se pak posaditi u najprominentnije žanrove potekle iz Velike Britanije i baciti svjetlo na ono što možemo očekivati iz bassa, hip-hopa, grimea, duba… Jungle pioniri Randall, Kenny Ken i Fabio provest će nas kroz povijest žanra od kasnih 80-h do danas. Hatcha I Youngsta vode nas kroz dubstep nudeći tako dvostruki pogled na Outlookove najistaknutije žanrove. Nepropustljiv je i razgovor s veteranom General Levyjem kao i Adrianom Sherwoodom koji će raspraviti SSL Desk, a tu je i Kasara uz panel  "Critical Label Music Discussion".

Limited Delegete upadi za 99 eura
Nadoplata: 27.50 eura za Knowledge Arena Pro

Fiks basa ili techno dodir, nije ni važno. ono što jest važno je da su si Dimensions i Outlook stvorili usijani dom u svojoj vlastitoj tvrđavi i postale festivalske institucije sa svojom osobnom logikom ujedinjujući tisuće nacionalnih i internacionalnih festivaldžija. Dimensions će tako ove godine ponosno ugostiti velike kao što su Grace Jones, Jeff Mills, Theo Parrish, Helena Hauff, Danny Krivit, Marcel Dettmann, Andy Stott, Dam-Funk, Nina Kraviz, dok će Outlook plesati uz Dizzee Rascal, Giggsa, Wileya, DJ Shadowa, Ghostface Killaha, Goldiea, Radar Radio… Na kamp info kližeš ovdje, a aerodrom sage čekaju na linku baš tu.

Uz evente koji se direktno nalaze unutar Knowledge Arene delegati također imaju pristup i sljedećim aktivnostima:

– Jedan na jedan privatnom satu produkcije s tutorom
– Sample packovima i softwareu Loopmastersa
– 12-mjesečno članstvo u Knowledge Arena Pro (event promocije, smanjene cijene ulaznica, newsletteri)
– Ableton majica i Resident Advisor torba
– Digitalne kopije Dimensions Recordingsova prvog izdanja
– Pozivnica na Sound System Culture Conference za Outlook, na International Networking ručak,  Industry Hub & Discussion večeri, VIP narukvica za pristup artist/press baru

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2