Skip to main content
  • alt
  • 4.08.2017.

Kompletirana lista izvođača koji će nastupiti na Nektar Fresh Wave festivalu!

Marko Nastić je nova velika zvijezda predstojećeg Nektar Fresh Wave festivala, a nastupit će na najvećoj festivalskoj bini Main Stage-u u petak, 11. kolovoza.

Piše: 


DJ Marko Nastic je globalno priznat kao jedan od nakvalitetnijih producenta i DJ izvođača koji dolaze iz jugoistočne Europe. Svakako pionir elektroničke scene na ovim prostorima jedan je od najzaslužnijih za pozicioniranje regije na globalnu elektroničku scenu, a staž za DJ pultom od preko 20 godina na sceni govori dovoljno o kakvom se izvođaču radi.
{youtube}NrCea_qRfNE{/youtube}

U dvadesetogodišnjoj karijeri Marko je izdao više od 200 izdanja, uključujući rmx i co produkcije. Vrhunskom produkcijom postigao je nemoguće, a to je da o izvođačima sa Balkana pišu najeminentniji svjetski časopisi kao što su Mixmag, The Face, DJ i NME.
{youtube}xmPQ5-5IXIc{/youtube}

Marku će se iste večeri na Main bini Nektar FreshWave festivala pridružiti i BH izvođač koji dolazi iz Sarajeva Alexander De Funk. Njegov zvuk se razvija simultano sa razvojem regionalne i globalne underground scene. Učestalom kombinacijom nekoliko žanrova elektroničke muzike dobijamo njegov specifični “trade mark”. Stil koji ima minimalne, emocionalne i melodične elemente sa dubokim i hipnotizirajućim bass linijama koje “izbijaju iz kukova”. Podsjećamo i na pobjednike DJ natječaja, koji će otvoriti program na Energy bini festivala. To su Jan Frost, Luka Cikic i Džona. Luka će nastupiti u četvrtak, Džona u petak, a Jan Frost u subotu.

Otkazan FWF kamp
Nažalost, zbog tehničkih i infrastrukturnih prepreka koje znatno utječu na uslove kampiranja, kao i zbog sigurnosnih uvjeta, organizator je bio prisiljen otkazati FWF Kamp.  Svima koji su rezervirali i uplatili mjesto u kampu osim refundiranja novca omogućit će se i alternativni hotelski i hostelski smještaj uz maksimalne pogodnosti u plaćanju. Na taj FWF se želi pokazati kao dobar domaćin koji prije svega cijene i poštuju svoje goste.

Podsjećamo da su i dalje u ponudi festivalski paketi koji podrazumijevaju festivalsku ulaznicu i hotelski i hostelski smještaj za vrijeme trajanja festivala, a od 2. kolovoza festivalske ulaznice osim putem on line ticket servisa Kupikartu.ba mogu se kupiti i na Trgu Krajine u Banjaluci.
{youtube}B6Ajnhu2T_U{/youtube}

Headlineri festivala:
Dubfire, James Zabiela, Carl Lio, Shaded, Mahmut Orhan, Jon Rundell, Mladen Tomić, Lexlay, Siniša Tamamović

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2