Skip to main content
  • 6.12.2017.

Labyrinth Open 2018. u Omišu objavio prve izvođače

Nakon prvog izdanja ovoga ljeta, festival Labyrinth Open najavljuje povratak u Omiš idućeg ljeta od 11. do 15. srpnja.

Piše: 


Objavljeni su prvi izvođači koji će nastupati u kampu Galeb 2018., a predvode ih i magična četvorka Amelie Lens, Hernan Cattaneo, Len Faki i Stephan Bodzin.

Festival se i u 2018.g. održava na 3 pozornice u sklopu nedavno obnovljenog kampa Galeb koji posjetiteljima nudi i udoban smještaj u bungalovima. Iz samog kampa pruža se nezaboravan pogled na more i otok Brač s jedne strane, te na planinu Mosor s druge. U sklopu festivala posjetitelji će moći uživati u brojnim sadržajima koji odmor pretvaraju u užitak (od bazena do pivnice, adrenalinskih aktivnosti, do boat partija i konferencije s edukativnim programom)

Krajem siječnja bit će objavljen kompletan popis od preko 50 izvođača, te će krenuti prodaja ulaznica po povoljnijim cijenama za posjetitelje iz ex YU regije. LABO je u svom prvom izdanju ovoga ljeta ugostio preko 70 izvođača kao što su Dubfire, Sam Paganini, Pan-Pot, Kollektiv Turmstrasse, Amelie Lens, Andrea Oliva, Gregor Tresher, Boris Brejcha, Guti, Ten Walls, Audiofly itd.


Pratite LABO18 na webu i društvenim mrežama:

Tickets & info: https://labyrinthopen.com/
Facebook: facebook.com/labyrinthopen
Instagram: instagram.com/labyrinthopen

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2