Skip to main content
  • 9.07.2018.

Labyrinth Open Croatia 2018 kompletirana satnica i popratni program

U tjednu smo kada počinje drugo izdanje Labyrinth Opena u Omišu, pa pogledajte satnicu jednog od najisčekivanijih festivala u Dalmaciji tijekom srpnja.

Piše: 

Već danas kreće zagrijavanje za festival na jedinstvnoj lokaciji u gradu Omišu. EOL Rooftop Bar nalazi se na krovu jedne zgrade i tamo večeras od 21h LABO18 priprema Warm up party uz slijedeće goste:

Za ovu prigodu, direktno iz Belgije dolazi i Lee Davon, pravim imenom David Gorez, resident famoznog belgijskog kluba Labyrinth koji je u travnju vrtio i na zagrebačkom promo partiju u Katranu. U setu možete očekivati hipnotičke ritmove i trippy vokale koji konstantno plešu između techno i house zvuka. Kao resident Labyrintha nastupa od 2014., a svirao je s nekim od najvećih imena scene poput Magde, Dense&Pikate, Oskara Offermanna. Kako zvuči Lee Davon kad svira u svojoj kući, poslušajte ovdje. Njemu će se pridružiti i bartenderica Senna Meloni koja će raditi koktele.
{youtube}PNMGCBw3qXE{/youtube}

10.07. u utorak starta službeni pre-party u kampu Galeb na Island Stageu a svirat će Urban Pfeifer i Sergej Snooze.

Festival se održava u Kampu Galeb, potpuno opremljenom luksuznim kućicama i bazenima na predivnoj obali grada Omiša. Ovaj boutique festival ograničenog kapaciteta održat će se u podnožju planine Mosor s izravnim pristupom u Jadransko more. Tamo nas očekuje impresivni techno i tech-house lineup, na jednom mjestu, od 11. – 14. srpnja ove godine. Od preko 60 inozemnih artista izdvajamo samo neke: Amelie Lens, Dubfire, Len Faki, Hernan Cattaneo, Stephan Bodzin, Dubfire, Joris Voorn, Kollektiv Turmstrasse, Nick Curly, Pan Pot, Super Flu, Ten Walls i mnogi drugi.

SATNICA FESTIVALA PO DANIMA I POZORNICAMA

Tijekom festivala održava se i glazbena konferencija za sve koji žele znati više o biznisu u glazbenoj industriji i kako upravljati društvenim mrežama i digitalnim marketingom. Govore stručnjaci, glazbenici sa velikim iskustvom na svojim područjima.Ulaznice za festival možete kupiti ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk