Skip to main content
  • 18.06.2020.

Line Up Imperium Summer 2.0 festivala u Bihaću

U ovim pomalo čudnim vremenima uzrokovanim pandemijom koronavirusa, gdje većina mega festivala otkazuju svoje događaje u našem susjedstvu točnije u gradu Bihaću, ekipa Soundkeepersa ove 2020. organizira svoje peto jubilarno izdanje Imperium festivala na obalama nestvarne rijeke Une u srcu grada

Piše: 


Stara priča iz svačijeg klinezaštva kaže: "Idi pa vidi", a mi ti kažemo "Idi (preko granice) i slušaj" jer kod bihaćkih nam susjeda, u zemlji opojenoj mirisom zlatnih ljiljana još jednom se održava mokri plesni san – Imperium Summer 2.0 festivala.

Bihaćko ljeto za sve one koji drže do svoje glazbene zvijeri smješta se još jednom na prekrasnu lokaciju Gradska otoka koja miluje obalu mirne, moćne i ugodne Une, a plešemo od 24. do 26. srpnja.

Na Gradskim otokama na binu staju Ogi, Mladen Tomić, Lea Dobričić, Sougar, Lobby Freddy S, Angel Anx, Eduy, Fedja Knajdl, Chuby, Milea, Robert s, D.F.K. i Herrer Inis.

Prije no što stvarni imperij razmota svoju regionalnu glazbenu premoć, pridruži se ekipi 26. lipnja na zagrijavanju u bihaćkom domu kulture i umjetnosti u Kulturnom Centru Bihać na prvoj Imperium promici koja će te zagrijati za pravu stvar.

FB EVENT
Imperium Summer 2.0 festival

Spremi kofere, sredi prijevoz, skupi ekipu za novu prekograničnu elektroničku avanturu. Dobro nam došli u imperij zvuka.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2