Skip to main content

Nastup The Martinez Brothersa pomaknut za zadnju noć Lovefesta

Planetarno popularni i trenutno najtraženiji svjetski dvojac The Martinez Brothers, umjesto 2. kolovoza dolaze na Heineken Lovefest 3.8.

Piše: 


Iako je nastup popularne braće iz Bronxa prvenstveno bio zakazan za petak 2. kolovoza, kada će Martinezi imati gig i u okviru čuvenog Cuttin Headz serijala partya na Ibizi, menadžment izvođača uz suglasnost organizatora donio je odluku da se nastup pomakne za dan kasnije, kako bi dvojac bez ikakvih rizika stigao na vrijeme u Vrnjačku Banju i uživao sa publikom Lovefesta.


 
Prema riječima predstavnika festivala, druga opcija bila je otkazivanje njihovog nastupa, što organizatori ni tim Martinez Brothersa nisu željeli učiniti tisućama fanova, koji ih čekaju u Srbiji na Lovefestu.
 
The Martinez Brothers su informaciju potvrdili objavom na društvenim mrežama i poručili da jedva čekaju da dođu na festival o kojem su već slušali mnogo od svojih kolega, kao i da bi svi njihovi fanovi u Srbiji se spremiti za do sada neviđenu završnicu Lovefesta. Martinezi će u subotu 3. kolovoza nastupiti zajedno sa Marcom Carolom u do sada neviđenom b2b setu i tako zatvoriti trinaesto izdanje festivala ljubavi.


 
Svi oni koji su svoju dnevnu ulaznicu za Lovefest kupili za petak 2.8, moći će refundirati svoj novac na prodajnim mjestima na kojima je karta kupljena ili da kartu zamjene za subotu 3. kolovoza bez ikakve nadoknade 3.8, na pultu za zamjenu narukvica do 21:00h.
 
Trodnevne ulaznice RASPRODANE – cijela Srbija stiže u Vrnjačku Banju

Posljednji kontigent trodnevnih ulaznica za Lovefest po specijalnoj cijeni rasprodan je svjetlosnom brzinom, a od danas u prodaji su dostupne samo dnevne ulaznice, kao i VIP trodnevni kompleti čiji je broj ograničen. Interes za Heineken Lovefest oborio je prošlogodišnji rekord, čini se kao da cijela Srbija dolazi u Vrnjačku Banju, a ulaznice iz posljednje limitirane serije se mogu kupiti u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa.

disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop