Skip to main content
  • alt
  • 11.04.2014.

Nova imena Dimensions festivala

Dimensions festival, koji se ove godine održava po treći put u štinjanskoj Punta Christo, objavio je novi val izvođača.

 
Do sada najavljena imena predstavljaju najbolje od house, techno, funk, soul, drum and bass, psych i pop glazbene scene, a to uključuje izvođače kao što su Caribou, Darkside, Jon Hopkins, Juan Atkins, Gilles Peterson, Nina Kraviz, Floating Points, Mala, Kode 9 te brojne druge. 
{youtube}vmgoO43_0kk{/youtube}
 
Svom pak je popisu izvođača Dimensions upravo pridodao Warpaint, od kritičara hvaljeni američki kvartet, Daphni, projekt nagrađivanog kanadskog producenta Dana Snaitha, koji djeluje i pod imenima Manitoba i Caribou, Thea Parrisha, Roberta Hooda, Bena Klocka, Marcela Dettmanna, Grega Beata i mnoge druge.
{youtube}nETbnWDTbSA{/youtube}
 
Nova imena na popisu izvođača uključuju i istaknute domaće DJ-eve koji će na najbolji mogući način predstaviti hrvatsku scenu: Petar Dundov, Ilija Rudman, Eddy Ramich i Miss Sunshine. Na otvornom pak će koncertu u pulskoj Areni nastupiti Daphni, Darkside, Nils Frahm i Kwabs.
{youtube}qSY2KawmHuU{/youtube}
 
Treće izdanje Dimensionsa počinje 27. i traje do 31. kolovoza, cijena ranoptičje ulaznice za EX YU regiju je 660 kuna, a nabavite ju ovdje. Sve ostale informacije potražite na stranici festivala.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2