Skip to main content
  • festival
  • 29.01.2013.

Novi britanski festival u Rovinju

Iako su Englezi u svojim prvim najavama vezanim uz novi festival u organizaciji Hideouta, Field Daya London i The Warehouse projecta iz Manchestera, spominjali sjever Hrvatske, mislili su naravno na sjeverni Jadran.

Naslovna foto

festival

Dok se oni još malo zemljopisno orijentiraju po našoj zemlji iako su toliko festivala organizirali u Hrvatskoj da su već dosad trebali znati da Hrvatska ima i kopneni dio koji mi nazivamo sjeverom Hrvatske, objavljeno je stranici Hideout festivala da je lokacija za novi festival grad Rovinj.

Datum održavanja festivala je od 10-14.rujna 2013., odmah nakon Outlooka i Dimensionsa, a prve Early bird ulaznice bit će puštene u prodaju 05. veljače. Kako za sad nije objavljen ni jedan detalj više kao ni imena koja bi mogla nastupiti na festivalu vjerujemo da će taj 05. veljače donijeti neke novosti.

festival rovinj

S obzirom na timove koji organiziraju festival, line up će vjerojatno biti vrhunski. Stoga ako s Hideoutom počinjete ljeto, Istra sa svoja tri odlična festivala može staviti točku na i ove godine. Uz toliku ponudu festivala ne treba nam bolje od našeg Jadrana samo da je još i toliko slobodnih dana.

O novom festivalu u Rovinju više informacija uskoro.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2