Skip to main content
  • 15.02.2014.

Novi multimedijalni festival u Rijeci

Iza naziva Impulse stoji višednevno festivalsko događanje kojem je osnovni cilj promocija urbane kulture, posebno njenog glazbenog segmenta.

Piše: 


Manifestacije koje će se odvijati tijekom trajanja festivala kroz različite medije i događaje (koncerti, filmovi, likovna umjetnost, tribine) bave se glazbom koja je okosnica i poveznica festivala, a promišljanje glazbe kroz različite umjetničke forme i medije otvara nove, drugačije poglede na samu glazbu, te općenito na koncertnu i klupsku kulturu.

U duhu toga tu je i slogan, Music is everywhere, koji na jednostavan i međunarodni način komunicira, ali i zaokružuje programsku shemu festivala.  Impulse je ujedno i projekt kojim započinje suradnja između udruge Diston i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci, koji su ujedno i organizatori Impulse festivala.

Lokacije održavanja festivala su urbani prostori u Rijeci: Art Kino, Mali Salon, Klub, Život, Botel Marina, Tunel i Palach, a datum održavanja od 17. do 26. ožujka.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2