Skip to main content
  • 27.05.2020.

Novi najluđi festival kontinentalne Hrvatske – Crazy Island Festival

Pandemija koronavirusa neke je usporila, neke kompletno zaustavila, ali neke i pokrenula.

Piše: 


Tako nam ove godine, 7. i 8. kolovoza dolazi nova ludost na sjeveru Hrvatske. Novi festival elektroničke glazbe, nova prilika za kontinentalno plesanje. Crazy Island Festival ambiciozan je projekt ekipe kojoj su već postojeći festivali bili malo previše „fini“.

Kako nam kažu organizatori „htjeli smo nešto novo, nešto ludo i divlje, nešto čime ćemo moći pokazati publici da je okej biti drugačiji. Crazy Island je mjesto gdje su svi dobrodošli, mjesto gdje se svi mogu osjećati kao kod kuće“.

Ono u čemu se Crazy Island Festival posebno ističe je lokacija njegovog održavanja. Na Otoku Mladosti u Ludbregu, točno u centru grada, u oazi zelenila. Mostom odvojen od glavnih prometnica, Otok Mladosti idealno je mjesto za održavanje koncerata i festivala. Točno ste u centru grada, a imate osjećaj da ste kilometrima udaljeni.

Publiku će na festivalu zabavljati sad već dobro poznata imena iz industrije: Lukas Inneman, Lorenzo, Timo G i Noel Holler, ali i brojni drugi dolaze u kolovozu u Ludbreg i nadaju se vidjeti vas u što većem broju.

Još bolje, Early Bird ulaznice su puštene u prodaju ovaj tjedan, te ih možete naći u sustavu Eventim, ili na web stranicama Crazy Island Festivala.

Ostanite sigurni. Ostanite ludi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Crazy Island Festival (@crazyislandfestival)

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2