Skip to main content
  • 27.05.2020.

Petar Dundov s vidikovca Gospe od Loreta pokraj Primoštena

Dobre vibracije s vidikovca Gospe od Loreta: Treće izdanje 'Sweet Journey with SuggaDaddy' visoko je podiglo ljestvicu

Piše: 


Stjepan Petrović na trećem izdanju svog novog projekta 'Sweet Journey with SuggaDaddy' podignuo je ljestvicu vrlo visoko, ne samo zbog atraktivne lokacije na brdu Gaj i vidikovca Gospe od Loreta pokraj Primoštena, nego i zbog toga što je prošle subote za pult stala hrvatska legenda elektroničke glazbe Petar Dundov.

Nakon dva snimanja u Vili Gloss u Bilom, vidikovac iznad Primoštena pokazao se baš ono za čim u svom projektu Petrović teži, spoju vrhunske glazbe i hedonizma na mediteranski način na atraktivnim lokacijama koje oduzimaju dah. Na vidikovcu Gospe od Loreta okupilo se tako prošle subote četrdesetak zaljubljenika u elektroniku, od kojih je barem pola imalo svoje zadatke pri snimanju ovako ozbiljnog projekta.

Za snimanje kamerama 'sa zemlje' i dronom iz zraka bila je zadužena ekipa iz Photo Studija 82, Tomislav Biluš Beli miksao je koktele, a Petar Dundov  i Sergej Snooze pobrinuli su se za ono najvažnije, odličnu glazbu. S Petrovićem ih je spojio Miće Periš iz Pirovca. Dio opreme posudili su DJ Lawrence Klein i Bakula. Naravno, za pultom im se pridružio i domaćin SuggaDaddy, koji za tu  večer dobrih vibracija najviše hvali razumijevanje koje su za njegov projekt pokazali u Općini Primošten. I to ne po prvi put.

Moram odmah reći da bez načelnika Stipe Petrine koji je dao dozvolu za održavanje, svega ovog ne bi bilo. Zahvaljujem i ekipi iz Madona Bara koji su bili odlični domaćini, kao i svima koji sudjeluju u ovom projektu. Ponavljam, odavno već razmišljam o ovome, a sad se napokon okupila kvalitetna grupa ljudi s kojima mogu to sve i realizirati. Da se ne hvalim previše, sve će vam biti jasno kad pogledate video trećeg djela 'Sweet Journeya'. Pozitivnu energiju koju su svi tamo doživjeli teško je opisati, treba to i vidjeti, makar na videu – kaže Stjepan Petrović, aka SuggaDaddy.

Dakle, treće izdanje 'Sweet Journey with SuggaDaddy' možete u veleras u 21 sat pogledati na Facebook stranicama Klubskascena.hr, Nox, Photo Studio 82, Top DJ Room i portala ŠibenikIN. Petrović najavljuje i nove projekte, u potrazi je za novim, atraktivnim lokacijama, iako će ovu vidikovca Gospe od Loreta, biti teško nadmašiti. Ali ne treba sumnjati u Petrovićevu energiju.

Dok čekate srijedu i video, uživajte u dijelu fotografija Valerija Baranovića. On se, nažalost, zbog specifičnosti lokacije, nije mogao ovaj put uključiti s gastronomskim dijelom 'Sweet Journeya', ali je zato napravio vrhunske fotografije.

Izvor: Sibenik.in

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2