Skip to main content

Drugi val izvođača: TERR i Kenny Larkin na šibenskom Nox Festivalu

Nox je danas objavio imena šest novih izvođača koji će nastupiti na tom dvodnevnom festivalu elektroničke glazbe koji se prvog vikenda kolovoza održava na Martinskoj nasuprot Šibenika!

Piše: 


Popisu već objavljenih šest izvođača tako će se na atraktivnoj šibenskoj festivalskoj lokaciji pridružiti fantastična Brazilka TERR, darovita producentica čiji glazbu izvode najpoznatiji DJ-i današnjice i velika miljenica domaće publike čija je srca osvojila nastupom ove zime u šibenskom Tunelu. Detroitskog velikana Kenny Larkina, iza kojeg je impresivna glazbena karijera, vjerojatno ne treba posebno predstavljati ljubiteljima techna jer on je jedan od sinonima za tu glazbu.

Mostarski šarmeri, duo Roof AW, imaju veliku sljedbu u BiH i poznati su kao jamci izvrsne zabave koja zna potrajati i danima pa će na Martinskoj njihov plesni podij sigurno biti nakrcan pozitivnom energijom. S tog područja u Šibenik nam u špici ljeta stiže i Forniva, resident i event manager kultnog sarajevskog kluba Silver & Smoke koji kao je DJ i producent publiku osvojio svojim melodičnim pristupom deepu i technu.

Nox i u ovoj fazi objave izvođača dosljedno njeguje svoj regionalni koncept pa će na Martinskoj nastupiti i miljenica beogradske klupske scene Dee koja je u Dalmaciji već nastupala na Zrću i bila rezidentica Carpe Diem Beach kluba na Hvaru.

Posljednji na popisu druge faze, ali nipošto ne manje bitan, mladi je DJ iz Komiže Beepolar koji pripada RatCat kolektivu i kao dio tog tima praktički je u Šibeniku domaćin.

Novost ove Nox faze je otvaranje trećeg stagea za after partye koji će raditi sve dane festivala!

Podsjetimo, Nox je ranije već objavio šest izvođača koji će nastupiti 2. i 3. kolovoza na Martinskoj, a to su Juan Atkins, Red Axes, Petar Dundov, Coeus, DJ Jock i Lawrence Klein.

Uz festivalsku ulaznicu publici Noxa na raspolaganju je od 1. do 5. kolovoza i besplatno korištenje kampa na inače uistinu atraktivnoj lokaciji Martinske koja je okružena morem i obiluje hladom borova. Tijekom ljeta bit će dom brojnih glazbenih festivala i prava oaza zabave.

Nakon što su ulaznice iz serija ‘Blind Tickets’ i ‘Phase#1’ rasprodane, od danas je u pretprodaji nova faza festivalskih ulaznica koje se po cijeni od 160 kuna mogu nabaviti online putem sustava Entrio i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

U Šibeniku su dostupne i u poslovnicama Ghetaldus optike u robnoj kući City Life i Kauflandu, a od sredine tjedna i u klubu Azimut, Vintage baru te na Maloj loži.
 

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop