Skip to main content

Ogroman interes za Lovefestom: Povijesni rekord u prodaji ulaznica

Interes za ovogodišnji Lovefest, veći je nego ikada u njegovoj trinaestogodišnjoj povijesti.

Piše: 


Trodnevni kompleti karata koji su do jučer bili u prodaji po specijalnoj promotivnoj cijeni kupljeni su u gotovo duplo većem broju od očekivanog. Tako je Lovefest 2019, koji zbog ugode plesača ima ograničen broj ulaznica u prodaji, skoro rasprodat već tri tjedna prije početka.

Festival ljubavi i prije svog početka bilježi nezapamćen interes, kako posjetitelja iz Srbije, tako i onih iz cijele Europe. Pored utiska da će se u Vrnjačku Banju od 1. do 3. kolovoza spustiti cijela Srbija, najveći broj zainteresiranih gostiju dolazi iz zemalja regije, Grčke, Mađarske, Njemačke i Velike Britanije.


 
Osim tradicionalno jedinstvene lokacije i specifične scenografije kojima mogu pozavidjeti i najveći svjetski festivali, ove godine posetitelje su privukla trenutno najtraženija i najpopularnija svjetska imena među kojima su Marco Carola, Joseph Capriati, The Martinez Brothers, Richie Hawtin, Rodhad, Seth Troxler, Jamie Jones i mnogi drugi.

Na velika vrata ponovo se vraća i Live bina, a na njoj će nastupiti najpopularniji izvođači domaće scene od Bajage i Dubioze Kolektiv, preko sastava S.A.R.S. i Maika, sve popularnije Bojane Vunturišević, pa sve do trenutno usijane trap scene i izvođača kao što su Senidah, Sara Jo, Surreal, Fox, Hazze i drugi.


 
Akcija 3+1 samo do 20. srpnja u ponoć!

Akcija u okviru koje uz tri kupljene karte četvrtu dobivate besplatno traje još samo desetak dana, točnije do 20. srpnja u ponoć, poslije čega će posljednji kontigent ulaznica dostupan u prodaji poskupiti. Karte se mogu kupiti putem sajta www.lovefest.rs ili u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) ili Gigstixa.


 
Kompletan program Lovefesta možete pronaći na www.lovefest.rs ili preuzimanjem mobilne aplikacije Lovefesta, koja je dostupna IOS i Android korisnicima.

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop