Skip to main content

Pjevačka senzacija Tom Walker i nezaustavljivi hitmaker Lost Frequencies stižu na EXIT

Tom Walker, tvorac jednog od najvećih hitova desetljeća “Leave a Light On”, koji je osvojio top liste i srca publike širom planeta, nastupit će na glavnoj pozornici EXIT festivala u subotu 6. srpnja.

Piše: 


Strani mediji ga nazivaju najvećom britanskom novom zvijezdom, što su potvrdile i predstojeće Brit nagrade nominirajući ga u dvije kategorije, za najboljeg novog izvođača i najbolji britanski singl. Kritičari njegov moćan glas i glazbeni stil uspoređuju s izvođačima kao što su Ed Sheeran i Rag’n’Bone Man, dok glazbena scena s nestrpljenjem očekuje njegov album najavljen za ožujak, a na kojem je surađivao s producentima zvijezda kao što su Adele, Arctic Monkeys, Years&Years, ali i sam Ed Sheeran.

Zvjezdanom programu ovogodišnjeg Exita pridružuje se i Lost Frequencies, jedan od najvećih hitmakera današnjice, Youtube „milijarder“ i pravi wunderkind glazbene industrije koji posljednjih nekoliko godina ne silazi sa top lista, radio valova i najvećih festivalskih pozornica, uključujući i Tomorrowland na kojem već četiri godine zaredom ima i svoju pozornicu!

Tom Walker and Lost Frequencies announced for EXIT 2019

“Leave a Light on” je veoma intimna, snažna društveno-angažirana pjesma koja govori o borbi Tomovog bliskog prijatelja protiv droge. Njena iskrenost i moćna energija doprla je do srca publike širom planeta te je streamana nevjerojatnih 300 milijuna puta, s prodajom od preko dva milijuna primjeraka! Publika EXIT festivala imat će priliku u srpnju čuti i druge pjesme s njegovog predstojećeg debitantskog albuma „What a time to be Alive“ za koji se već sada pretpostavlja da će doseći platinastu nakladu i osvojiti brojne nagrade.

Belgijski hitmaker Lost Frequencies predstavlja pravu senzaciju čiji hitovi godinama ne silaze s trona najvažnijih glazbenih top lista, među kojima je „Are You With Me“ dostigla i najvišu, dijamantsku nakladu u Nemačkoj. Nakon što je prošlog ljeta razmrdao publiku na festivalima širom Europe, uključujući i Sea Dance, Felix De Laet se na ovogodišnji EXIT vraća s novim, još većima hitovima kao što su "Crazy", "Like I Love You" ili aktualni hit „Melody“ koji pjeva jedinstveni James Blunt. Lost Frequencies nam vraća i novu verziju popularne pjesme s kraja prošlog stoljeća "What Is Love" koja je oduševila i njenog originalnog izvođača, čuvenog Haddawaya! Zanimljiva je činjenica da je zajedno s Netskym izbacio singl „Here With You“ čiji je video posvećen našem čuvenom znanstveniku Nikoli Tesli. Iako ima samo 25 godina, Felix je izgradio je karijeru na kojoj bi mu mnoge starije kolege pozavidjele, između ostalog i zbog činjenice da mu je festivalski div Tomorrowland već četvrtu godinu zaredom ukazao čast da bude domaćin vlastite pozornice pod nazivom Lost Frequencies  & Friends Stage! Glazbenoj zvijezdi iz Belgije prvog dana festivala na glavnoj pozornici pridružit će se i sunarodnici Two Pauz koji će donijeti miks sirovog i emotivnog elektronskog zvuka prožetog snažnim basevima, ali i 65daysofstatic, britanski sastav koji su članovi The Cure osobno odabrali kao predgrupu za svoj nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Petrovaradinsku tvrđavu na sljedećom izdanju EXIT festivala od 4. do 7. srpnja pohodit će neka od najaktualnijih imena, ali i živih legendi svjetske glazbene scene, među kojima su rock titani The Cure te rock bend o kome se trenutno najviše priča Greta Van Fleet, najčuveniji DJ svih vremena Carl Cox i službeno najpopularniji DJ tandem Dimitri Vegas & Like Mike. Tu su i Phil Anselmo, Sofi Tukker, Tarja Turunen, ali i plejada sjajnih bendova poput 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Arcturus, Total Chaos, kao i mnoga druga velika imena koja će biti objavljeni u sljedećim tjednima. Ulaznice za EXIT festival dostupne su putem stranice exitfest.org.

 

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2