Skip to main content
  • 14.12.2018.

Po čemu će techno scena pamtiti 6. travnja 2019.?

Travanj ili april tradicionalno započinje sa prvoaprilskim šalama, no samo 6 dana poslije, šalu bacamo na stranu jer poznati svjetski techno brend slavi 25. rođendan.

Piše: 


Time Warp je svoju priču započeo 1994. kao maleno okupljanje ljubitelja techno glazbe u Mannheimu, a danas je globalni brend koji organizira festivale poput Time Warpa u Brazilu (nekoć u Nizozemskoj i Argentini); Connect, Junction 2 i Sonus festival u Hrvatskoj. Kako bi obilježio 25 godina postojanja festival za u subotu, 6. travnja 2019. priprema maratonski tulum sa najvećim imenima house i techno scene.

Time Warp i dalje nosi isti duh i energija od samih početaka
Na velikoj proslavi očekuje se oko 17 tisuća posjetitelja iz svih krajeva svijeta i 19 sati glazbe na 6 floorova. Pretprodaja počinje za 6 dana, a možete se registrirati ovdje.

Wikipedia donosi i popis svih do sada održanih festivala i tko je sve nastupao na njima od početaka do danas. Skokni ovdje!

Time Warp Germany
Saturday 6th April 2019
Maimarkthalle, Mannheim

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2