Skip to main content
  • 14.12.2018.

Najpopularnija imena elektroničke glazbe na Google tražilici 2018.

Google je objavio popis najtraženijih pojmova, vijesti, glazbenika, glumaca, sportaša, TV serija, preminulih osoba koristeći podatke svoje popularne tražilice za 2018.g.

Piše: 


Tako se na toj listi vrlo brzo iskristalizirala i ona vezana za elektroničku scenu. Čitatelji diljem svijeta najviše su na Googleu tijekom ove godine tražili vijesti vezane uz preminulog Aviciia. Švedski producent koji si je oduzeo život u travnju ove godine daleko je najtraženiji pojam od svih sa scene jer se nalazi u TOP 5 generalne kategorije (Searches) i kategorije preminulih glazbenika (Loss). Potom slijede i ostala imena sa scene, a evo kronološki šta se najviše tražilo na Googleu kroz 2018.

Swedish House Mafia zbog svog povratka tijekom Ultre 2018. u Miamiu, a i vijesti oko ponovnog ujedinjenja koje su punile novinske stupce ove jeseni. David Guetta jer jedan od prvih glazbenika koji je nakon smrti Aviciia javno progovorio o negativnim stranama glazbene industrije, ali svakako zbog svog producentskog rada i najave da se okreće underground house glazbi kao Jack Back.

Ostali koji su također bili vrlo traženi ove godine: Armin van Buuren, Fatboy Slim, Benny Benassi, Carl Cox, Paul Oakenfold, Laidback Luke, Steve Angello i Marshmello. Svoje favorite možeš potražiti na ovoj adresi.

sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2