alt

Počelo je 7. izdanje unaprijed rasprodanog Modem festivala

Ponedjeljak, 06 Kolovoz 2018

Danas oko 13h započeo je Modem Festival koji traje do 12. kolovoza.

Festival je već tjednima rasprodan te organizatori mole posjetitelje preko weba i društvenih mreža da ne dolaze ukoliko nemaju unaprijed kupljene ulaznice.

Kompletan program kao i točna lokacija festivala može se saznati ovdje, a ako Vas interesira satnica i raspored nastupa po danima pogledajte sve u nastavku.Donosimo dio atmosfere od prošle godine.

alt

alt

Cijelu fotogaleriju od 300 fotografija iz 2017.g. možete pogledati u tri dijela:
Prvi dio | Drugi dio | Treći dio

alt

alt

Momento Demento ili trance psihodelija u srcu spremljena pod abrevijaciju Mo:Dem festivala, u svom 6. izdanju održao se među krošnjama i ponad kristalnih voda Primišlja.

alt

alt

alt

Prošla godina donijela je i novi koncept za sve one otvorene prema glazbi, svemiru, suplesačima, drugim točkama gledišta i mutnim marginama onoga što je moguće, prema svemu onome što život može biti kada oguliš s njega ego, arogancije, podjele, predrasude i ostane ti samo nerafinirana srčika duše i onoga što znači biti čovjek.

alt

alt

2017. je godina u kojoj su vile i vilenjaci šuma Primišlja ujedno i plesali na tri pozornice - The Hive, The Swamp i Zen Garden - koje ruše tradicionalni festivalski koncept podjela i stavljanja ograda glavnih i alternativnih pozornice.

alt

alt

alt

Ideja je stigla kao naklon psihodeličnoj glazbi kao direktnom vodu od stopala do razumijevanja sebe i svijeta, koja se upravo temelji na radikalnoj inkluziji svih koji su voljni čuti i kao žanr se razvijala na otvorenosti i raznovrsnosti utjecaja.

alt

alt

Tri pozornice odbacuju nasilne mainstream kategorizacije u korist savršene ravnopravnosti.

alt

alt

alt

Pročitajte više o psihodeličnom iskustvu slunjskog župnika na Modem Festivalu.

 alt

alt

alt

alt

alt 

alt

alt 

alt

alt

alt

Psihodelično iskustvo slunjskog župnika na Modem festivalu

 

Počelo je 7. izdanje unaprijed rasprodanog Modem festivala