Skip to main content
  • alt
  • 14.05.2014.

Počelo odbrojavanje do West House Reunion Festivala

Početak ljeta ove godine bit će itekako za pamćenje jer je krenulo odbrojavanje do najvećeg partyja na najvećem krovu Hrvatske – West House Reunion Festival

 
Jedinstveni prvi open air festival elektronske glazbe održat će se u petak i subotu, 6. i 7. lipnja na krovnom platou West Gatea. Organizatori su se pobrinuli da West House Reunion Festival bude prepoznatljiv i drugačiji od ostalih festivala ovog tipa glazbe, stoga su odlučili da nastupe najbolje svjetska i domaća imena kada je u pitanju elektronska glazba.
{youtube}k759G20zsjo{/youtube}
 
Prvog dana festivala, 6. lipnja, pred brojnom publikom nastupit će DJ i producent Riva Starr koji je neizostavno ime kada je riječ o modernoj house produkciji, a poznat je po suradnji s Usherom, Estelle, Fatboy Slimom, Dennisom Ferrerom. Starru će se na festivalskoj pozornici iste večeri pridružiti i popularni producentski duo Hard Rock Sofa, poznati po singlu ‘Blow Up’.
{youtube}d5ZyCnSLKOc{/youtube}
 
Osim svjetski poznatih imena, posjetitelji će imati prilike uživati u domaćim izvođačima među kojima je svjetski priznati hrvatski DJ i producent Blacksoul, koji iza sebe ima brojne suradnje s velikim imenima svjetske glazbene scene. Nastupom spomenutih svjetskih imena, ljubitelji elektronske glazbe napokon će doći na svoje te uz nezaboravan osjećaj zabave i adrenalina, moći će na kraju uživati u jedinstvenom closing partyju koji će odraditi Damir Ludvig i Go Cut, očevi programa Astralis. Za sam warm-up obje festivalske večeri zadužen je hrvatski DJ Van Beat koji će publiku uvesti u ono najbolje što slijedi u svakoj večeri – nastup svjetskih i domaćih DJ-a i producenata.
{youtube}y4aH6N4BVHA{/youtube}
 
Impresivan je i popis glazbenih imena koja će nastupitina drugoj festivalskoj večeri, u subotu 7. lipnja, a dobro je za znati  da za svaku kupljenu ulaznicu za subotu, gratis dobivate ulaznicu za prvi dan festivala. Svoju ulaznicu nabavite ovdje.
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2