Baner
alt

Počelo odbrojavanje do West House Reunion Festivala

Srijeda, 14 Svibanj 2014

Početak ljeta ove godine bit će itekako za pamćenje jer je krenulo odbrojavanje do najvećeg partyja na najvećem krovu Hrvatske – West House Reunion Festival

 
Jedinstveni prvi open air festival elektronske glazbe održat će se u petak i subotu, 6. i 7. lipnja na krovnom platou West Gatea. Organizatori su se pobrinuli da West House Reunion Festival bude prepoznatljiv i drugačiji od ostalih festivala ovog tipa glazbe, stoga su odlučili da nastupe najbolje svjetska i domaća imena kada je u pitanju elektronska glazba.
 
Prvog dana festivala, 6. lipnja, pred brojnom publikom nastupit će DJ i producent Riva Starr koji je neizostavno ime kada je riječ o modernoj house produkciji, a poznat je po suradnji s Usherom, Estelle, Fatboy Slimom, Dennisom Ferrerom. Starru će se na festivalskoj pozornici iste večeri pridružiti i popularni producentski duo Hard Rock Sofa, poznati po singlu 'Blow Up'.
 
Osim svjetski poznatih imena, posjetitelji će imati prilike uživati u domaćim izvođačima među kojima je svjetski priznati hrvatski DJ i producent Blacksoul, koji iza sebe ima brojne suradnje s velikim imenima svjetske glazbene scene. Nastupom spomenutih svjetskih imena, ljubitelji elektronske glazbe napokon će doći na svoje te uz nezaboravan osjećaj zabave i adrenalina, moći će na kraju uživati u jedinstvenom closing partyju koji će odraditi Damir Ludvig i Go Cut, očevi programa Astralis. Za sam warm-up obje festivalske večeri zadužen je hrvatski DJ Van Beat koji će publiku uvesti u ono najbolje što slijedi u svakoj večeri – nastup svjetskih i domaćih DJ-a i producenata.
 
Impresivan je i popis glazbenih imena koja će nastupitina drugoj festivalskoj večeri, u subotu 7. lipnja, a dobro je za znati  da za svaku kupljenu ulaznicu za subotu, gratis dobivate ulaznicu za prvi dan festivala. Svoju ulaznicu nabavite ovdje.
Počelo odbrojavanje do West House Reunion Festivala