Skip to main content
  • 26.01.2023.

Potvrđen kompletni lineup za ovogodišnji Dimensions festival

Tisno dočekuje kraj festivalske sezone uz 11. Dimensions Festival

Piše: 

Nakon objave više od 50 imena izvođača u prvom valu, Dimensions festival zaokružuje svoj ovogodišnji lineup s više od 70 novih izvođača. The Garden Resort nedaleko od Tisna ponovno ugošćuje popularni festival od 31. kolovoza do 4. rujna.

Festival je na Ambasadoru odnio titulu "Boutique festivala godine"

Iz Dimensions tima za 2023. najavljuju “najbolje izdanje do sad”, a to će pokušat opravdati s povratkom miljenika publike, festivalskim debitantima i novim mladim licima te kolektivima koji će staviti točku na i ljetu.

Već potvrđenim imenima kao što su Helena Hauff, OK Williams i Zip pridružuju se Anz, Dr. Rubinstein, Objekt,Donna Leake, Jaye Ward, Nite Fleit, Paquita Gordon, Onur Özer, Mala, Z@p i mnogi drugi. Među brojnim internacionalnim imenima, našlo se i pokoje domaće ime kao što su Matija Duić, DJ Buraz i drugi.

Kompletirana je lista partnera festivala, a predvode ju Subdub koji slavi 25 godina, DJ Stingray 313 Presents, Helena Hauff Invites, Resident Advisor i drugi. Zaduženja za boat partyje i noćni program u Barbarelli, Dimensions će otkriti ususret samom početku festivala.

Kako je izgledalo prošlogodišnje, jubilarno izdanje Dimensions festivala kroz tekst, sliku i video dočarao je naš suradnik Vojko Mecena.

 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2